με τον αριθμο τηλεφωνου και password μου βγαζει λαθος στοιχεια.με το email και το ιδιο password με παει στον αλλο λογαριασμο.οχι αυτον που ειμαι αντιστοιχισμενος στη συσκευη μου
Βοηθεια σε μπερδεμενο xiaomi id account [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Ο/H greekcos έγραψε:
οχι αυτον που ειμαι αντιστοιχισμενος στη συσκευη μου
-
@greekcos Ο άλλος λογαριασμός είναι αντιστοιχισμένος με το κινητό σου και όχι ο δικός σου, τώρα το θέμα λύνεται μόνο με επικοινωνία με το παλικάρι που σου το πούλησε, να σου κάνω ακόμα μια ερώτηση σου το πούλησε το κινητό με το κουτί του κ.λ.π. ??
-
ναι.κομπλε.
-
@greekcos Λοιπόν Καρντάση αν δεν σου δώσει τους κωδικούς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του κινητού για να κάνεις διαγραφή του κωδικού του λυπάμαι το κινητό σου είναι άχρηστο, και ευτυχώς είναι μια πολύ καλή δικλείδα ασφαλείας για όλους εμάς σε περίπτωση κλοπής η απώλειας του κινητού μας.
-
καταρχας το παιδι μου ειπε οτι δεν εκανε εγγραφη στη xiaomi.δεν ειχε δημιουργησει λογαριασμο.δευτερον.δεν μπορω να καταλαβω πως δημιουργηθηκε αυτο το μπλεξιμο με ενα απλο reset data σε μια αναβαθμιση ρομ;
-
@greekcos Αδερφέ χωρίς παρεξήγηση δεν μου τα λες καθόλου καλά, λες ( το παιδι μου ειπε οτι δεν εκανε εγγραφη στη xiaomi) λες πάλι πιο πάνω ( με τον αριθμο τηλεφωνου και password μου βγαζει λαθος στοιχεια.με το email και το ιδιο password με παει στον αλλο λογαριασμο.οχι αυτον που ειμαι αντιστοιχισμενος στη συσκευη μου). Εγώ μετά από αυτό καταλαβαίνω ότι είναι κλεμμένη η συσκευή.
-
καταρχας δεν ειναι κλεμενη.ειναι αγορασμενη απο παιδι απο θεσσαλονικη μεσα απο το aggeliopolis.gr.δευτερον σας λεω τι κανω και τι προκυπτει.και επαναλαμβνω δεν μπορω να καταλαβω πως απο ενα reset data στην διαδικασια της εβδομαδιαιας αναβαθμισης προεκυψε ολο αυτο
-
@greekcos Αυτό που λες δεν γίνεται Καρντάση έτσι, πως να το πούμε να το καταλάβεις και μην επιμένεις, λύση δεν υπάρχει στον αιώνα των άπαντα αν δεν σου δώσει ο άλλος τους κωδικούς ΤΕΛΟΣ.
-
ok.δεν επιμενω αλλο
-
@greekcos Ερώτηση: Έστειλες mail με foto στο Ευρωπαϊκό forum ώστε να αποδείξεις ότι δεν είναι δικό σου το Mi Account και ότι δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε άλλο Mi Account και να ζητήσεις την διαγραφή του λάθους Mi Account ?
-
μια βοηθεια σε αυτο,πως στελνω email σε διαχειριστη του φορουμ για να το κανει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0