Ένα-ένα, ας δούμε πρώτα τους drivers στον υπολογιστή, windows 10 έχεις ? Είναι 64bit σύστημα ?Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπες σε fastboot και ανέβασε μία φώτο από το device manager του υπολογιστή να δούμε πως το αναγνωρίζει ο υπολογιστής.
Brick συσκευής [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Ειμαι στην εργασια μου, οπου εχω windows 7 professional, και το βλεπει ως
Samsung (???) Android phone
Android Bootloader Interface.
(ειχα συνδεσει προσφατα samsung android συσκευη).
καλυτερα να δοκιμασω σπιτι μου, οπου εχω λαπτοπ με 10αρια, καθως και με 8αρια ? -
αν δώσεις fastboot devices δεν σου βγάζει σειριακό αριθμό συσκευής ?
-
μολις το δοκιμασα, και ναι μου εβγαλε σειριακο αριθμο συσκευης. (προηγουμενως, αρνιοταν...)
-
-
κλειδωμενος
(device unlocked: false)
-
Θυμάσαι με πιο mi account είχατε κάνει unlock bootloader ? Αν ναι, κατέβασε το mi unlock tool και δοκίμασε να κάνεις unlock
-
Βασικά πρέπει να χρησιμοποιήσει το Mi Account που βρίσκεται μέσα στη συσκευή τώρα! Πρέπει το account να έχει ενεργή έγκριση για Unlock και τότε μέσα σε 2λεπτά έχεις ξεμπερδέψει! Απλά ξεκλειδώνεις και η συσκευή στο reboot θα ανοίξει κανονικά!
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Θυμάσαι με πιο mi account είχατε κάνει unlock bootloader ? Αν ναι, κατέβασε το mi unlock tool και δοκίμασε να κάνεις unlock
-
Δεν σε αφήνει να κάνεις login στο unlock tool ?
-
Το έτρεξες ως διαχειριστής το πρόγραμμα? Μπας και κάνει την διαφορά! Σε ακραία περίπτωση μπορεί αν χρειαστείς να χρησιμοποιήσεις VPN για να συνδεθεί! Δοκίμασε αρκετές φορές και θα συνδεθεί! Αν συνεχίζει με το ίδιο έρρορ τότε ίσως χρειαστεί να το κάνει από το σπίτι!
Φαντάζομαι χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση του Tool ε? -
to eixα κανει επιτυχως απ τον ιδιο αυτον υπολογιστη.
δυστυχως τωρα αποτυγχανει.
δοκιμασα και ως διαχειριστης, τιποτα.
κατεβασα απο google το εξης:
miflash_unlock-en-2.2.406.5.zip
μηπως καποια αλλη εκδοση, μου εκανε ?
υπάρχει ελπιδα, η εσωτερικη μνημη τηλεφωνου, να ειναι ανέπαφη?
οταν με το καλο το ανοιξω ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα