Διαφήμιση

[XTRV-7.4.20] H νέα έκδοση​ της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/4 14:28)​

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Ο/H sakismaf έγραψε:

Ο/H chrisnik έγραψε:

Εσβησα κ εγω το ρουτ που δεν χρησιμοποιώ κ εκανα εγκατάσταση!!! Μεχρι στιγμης στο mi5 τρεχει υπεροχα!!!
      Μπραβο σε ολους!!
      πως το έσβησες γιατί και γω δε θέλω το rout
      Ανοιγεις την ρομ κ σβηνεις τον φακελο roοt. Μετα πας data, app κ σβηνεις κ το magik... Κ εισαι οκ. Φλασαρεις!!
      Mi 11 pro
    • ρε παίδες τι θα γίνει με τα μυνήματα που σκάνε πάλι?????
      Να γυρίσω 2-3 Ρομ πίσω να ησυχάσω να τελειώνουμε????Στην προηγούμενη ήταν οκ τώρα πάλι τα ίδια..... Εντάξει όλα τα άλλα αλλά κάποια βασικά που τα δουλεύουμε όμως?????
      Να τους αρχίσω στα καντήλια θέλουν οι Κινέζοι δηλαδή πάλι ?????
      Γιορταρες μέρες να στείλουμε ένα χρόνια πολλά στους γιωργηδες και να μην μπορούμε δηλαδή???? Και είναι και πολλοί ρε γαμωτο......

Redmi note 4G.

=============== Απρ 22nd 2017, 11:01pm ===============
      ενταξει ξεφτιλιστηκε το θέμα με το kit kat μου φαίνεται.......

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

@Giannisagal
      Σε στέλνει τα δικά του κωδικοποιημένα μηνύματα για αντικατάσταση - αγορά καινούργιας xiaomi devices.
      γυριζω πίσω στέκομαι και τέλος φίλε δεν σκάω κιόλας.

=============== Απρ 22nd 2017, 11:20pm ===============
      ε το θέμα πάρα πήγε μου φαίνεται.......
      Σε βασικές ανάγκες δεν το δέχομαι να μην μπορώ να λειτουργήσω.....Στην κατανάλωση μπαταρίας το παραβλέπω αλλά στα βασικά ?????????
      Όχι δεν το δέχομαι.

=============== Απρ 22nd 2017, 11:29pm ===============
      εναν αδερφό Γιώργη και έναν Γιώργη @gkalen έχω και να μην μπορώ να πω ένα χρόνια πολλά αύριο?????
      Όχι δεν το δέχομαι......Θέλω να βάλω ένα πρόγραμμα στην cosmote να επικοινωνήσω και να μην μπορώ????
      Τελειώσαμε ΕΔΩ.

" Γεωπόνος”

• Install σε kenzo με factory reset και wipe system ;)
      Πρόβλημα με titanium που το είχε και η προηγούμενη. ;(

Όταν ενεργοποιουσα το install via USB,
      Το περίεργο είναι ότι με προηγούμενες ΡΟΜ δεν χρειαζόταν για να δουλέψει το titanium ?(
      Λύση: Απενεργοποίηση του oem unlock και ενεργοποιήθηκε κανονικά το install via USB! :thumbsup:

Το σπάσιμο :D στην επαναφορά σε κάθε εφαρμογή αυτό :roll:

Μετά από ώρα τα κατάφερα.... :)

Στα θετικά,επανήλθαν οι ενημερώσεις απο mi wifi :thumbsup:
      Προς το παρόν κανένα πρόβλημα με magisk εκτός από το πρώτο άνοιγμα που κρασαρε στην επιλογή για dark theme. :wacko:
      Εφαρμογές τραπέζης ALPHA,WIN,nbg δουλεύουν κανονικά.

Υ.Γ Η μπαταρία φαίνεται ατέλειωτη
      :!: :thumbup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Για να δούλεψει το Install via USB χρειαζόταν να ανοίξω τα δεδομένα. Μετά έκανε επαναφορά το Titanium κανονικά, με το μυνημα αυτό που βγάζει για επιβεβαίωση.
    • Διαφήμιση
    • Παίδες βοήθεια παρακαλώ! Την έκανα την μαλ...

Έχω το omega με περασμένο το xposed MIUI edition και πέρασα τη νέα ROM και έκανα και wipe dalvik/cache μέσω TWRP χωρίς να διαβάσω αυτή τη φορά τις οδηγίες επειδή βιαζόμουν και δεν είδα αυτή την τεράστια αλλαγή που έγινε.

Τώρα έμεινα με το κινητό στο χέρι γιατί μου βγάζει το mi logo και φορτώνει αιώνια... δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έκανα και Backup Και φοβάμαι ότι τα έχασα όλα. Μόνο μέσω TWRP μπαίνω και fastboot πλέον αλλά λύση δεν βρίσκω.
      Δοκίμασα μέσω twrp να περάσω τον exposed uninstaller, έκανα uninstall και το magisk, μέχρι και την προηγούμενη ROM δοκίμασα να περάσω αλλά πάντα χωρίς επιτυχία. Πάει μέχρι το mi logo και αναβοσβήνουν οι τελείες εκεί για ώρα χωρίς να κάνει κάτι.

Υπάρχει σωτηρία να επανέλεθει το κινητό χωρίςνα χάσω κάτι και ας πάει στην προηγούμενη δεν πειράζει, ή τα έκανα σκ@τά;;; :(
    • Ο/H markito έγραψε:

Για να δούλεψει το Install via USB χρειαζόταν να ανοίξω τα δεδομένα. Μετά έκανε επαναφορά το Titanium κανονικά, με το μυνημα αυτό που βγάζει για επιβεβαίωση.

Θελει κάποια αλλη ρύθμιση;; σε mi5 δεν επαναφέρεθ με τίποτα με αυτον τον τροπο...
      Βλεπω βεβαια οτι με αυτο τον τροπο που περιγράφεις κανει restore εφαρμογή που εχει απεγκατασταθει.. Εγω θελω απλα να γινει ρεστορ εφαρμογη + δεδομενα για εφαρμογη που εχω ηδη μεσα ( γιατί κανοντας αυτό επανέρχονται τα Widgets με τα οποια εχω προβλημα...)

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H MindMaker έγραψε:

Παίδες βοήθεια παρακαλώ! Την έκανα την μαλ...

Έχω το omega με περασμένο το xposed MIUI edition και πέρασα τη νέα ROM και έκανα και wipe dalvik/cache μέσω TWRP χωρίς να διαβάσω αυτή τη φορά τις οδηγίες επειδή βιαζόμουν και δεν είδα αυτή την τεράστια αλλαγή που έγινε.

Τώρα έμεινα με το κινητό στο χέρι γιατί μου βγάζει το mi logo και φορτώνει αιώνια... δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν έκανα και Backup Και φοβάμαι ότι τα έχασα όλα. Μόνο μέσω TWRP μπαίνω και fastboot πλέον αλλά λύση δεν βρίσκω.
      Δοκίμασα μέσω twrp να περάσω τον exposed uninstaller, έκανα uninstall και το magisk, μέχρι και την προηγούμενη ROM δοκίμασα να περάσω αλλά πάντα χωρίς επιτυχία. Πάει μέχρι το mi logo και αναβοσβήνουν οι τελείες εκεί για ώρα χωρίς να κάνει κάτι.

Υπάρχει σωτηρία να επανέλεθει το κινητό χωρίςνα χάσω κάτι και ας πάει στην προηγούμενη δεν πειράζει, ή τα έκανα σκ@τά;;; :(
      Δεν φταίει το xposed για το bootloop, αυτό θα το έχανες ούτως ή άλλως. Κάτι άλλο δεν έχει γίνει σωστά, πχ δεν έχει κάτσει σωστά το magisk ή κλείδωσε ο bootloader. Στην ύστατη περίπτωση πας για factory reset. Γενικά αν βιαζόμαστε δεν κάνουμε update (και πάντα μα πάντα παίρνουμε backup πριν).
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ότι έκανες και παλιά...

Απλά την κατεβάζεις - την ρίχνεις χύμα στην συσκευή σου και την κάνεις Flash πάνω από την παλιά ROM μέσα από το TWRP Recovery... :D
      Α μια χαρα Δημητρη ......Ευτυχως γλυτωσαμε τα Factory Data, και τα στησιματα απο την αρχη.
      Ευχαριστω
    • Διαφήμιση
    • @BanditGR Έκανα έλεγχο μόλις τώρα μέσω adb/fastboot και είναι κελείδωτος ο bootloader. Γράφει Unlocked: YES , SECURE: NO

Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έκανα λάθος. Τη ROM προσπάθησα να την περάσω αρκετές φορές δίχως επιτυχία.