Απάντησα σε αφτο την έβγαλα και πάλη τα ίδια κανει
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Ποια περιοχή είσαι Καρντάση ?
-
Από Καρδίτσα..
-
Κοντά είμαστε Λάρισα είμαι όταν εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες θα ήθελα να το στείλεις με το ΚΤΕΛ να το δω από κοντά, μήπως χρειαστεί test point, αλλά πάντα υπάρχει ένα αλλά αν το έχεις πάρει από Ελληνικό κατάστημα και έχεις εγγύηση κάνε επιστροφή, πρόσφατα έγραψα ότι εμφανίστηκαν προβλήματα μετά από αναβάθμιση σε 4Χ @8@nos σιγά σιγά βγαίνουν περισσότερα κινητά με πρόβλημα μετά από την αναβάθμιση. Αν είναι θέμα software θα το κάνουμε μην φοβάσαι τίποτα αλλά αν είναι θέμα hardware μπαστούνια το βλέπω και 49 - 51 το βλέπω hardware (προσωπική άποψη αυτό)
=============== Φεβ 13th 2018, 12:38am ===============
Ο/H derveni έγραψε:
Προσοχή έκτακτη ενημέρωση, πρόβλημα μετά από αναβάθμιση σε MIUI 9 εμφανίζει πρόβλημα στο τσιπακι του modem και δεν αναγνωρίζει 3G και 4G. Δουλεύει μόνο σε GSM δεν επανέρχεται με αλλαγή software.
-
Το έχω μόνο 2 μήνες δεν το πιάνει η εγγύηση?
-
Ισχύει φυσικά, στείλ'το πίσω
Την 9.2.4.0 πέρασες και έγινε αυτό?Open-source is the future -
Ο/H derveni έγραψε:
Ναι ήρθαν 3 στην Λάρισα, σε μεγάλο κατάστημα της Αθήνας service σε τηλεφωνική επικοινωνία είπε ότι υπάρχουν αρκετά, δεν έχει να κάνει με το κινητό σαν κινητό αυτό το πρόβλημα αλλά προήλθε μετά την official αναβάθμιση. Στάλθηκαν τα κινητά εκεί για αλλαγή στο τσιπακι, και μετά την αλλαγή το κινητό λειτουργεί κανονικά, αυτά προς ενημέρωση τον μελών
-
Μην τον αγχώνεις Χρήστο, η καλύτερη λύση είναι να το στείλει πίσω αφού έχει και το θεματάκι με το ηχείο αν θυμάμαι καλά.
Απλά ενημερωτικά να μας πει αν έγινε αυτό μετά την αναβάθμιση σε 9.2.4.0 ή σε προηγούμενη έκδοση.Open-source is the future -
Να βοηθήσω και να λύσω το πρόβλημα όπως όλοι μας θέλω ούτε να αγχωσω θέλω ούτε τίποτα ούτε κάνω spam είμαι ρεαλιστής και πρέπει να του πω την αλήθεια, δεν χρειάζεται ούτε πανικός ούτε τίποτα σιγά και τι έγινε αυτό μπορούσε να το πάθει ο καθένας μας @vasikoro αλάνι γύρισε το πίσω μην μασάς όλα θα πάνε καλά θα το δεις.
-
Ναι παιδιά έκανα την αναβάθμιση και όταν άνοιξε γινόταν αυτό σινεχια ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας καλό βράδυ.. είστε καταπληκτική!!
-
Οπότε σίγουρα η 9.2.4.0 και όχι η 9.2.3 σου δημιούργησε το πρόβλημα έτσι?Open-source is the future
-
Πήγα να βάλω την 9.2.4 και μου ήρθε η 9.2.5. Και στο καπάκι αυτή η ειδοποίηση.
Reboot τι εννοεί? Δεν εχω ξεκλειδωσει τίποτα!