ευχαριστω πολυ και τους δυο φιλους για τη βοηθεια!!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
-
Οι άχρηστες (για μένα) προεγκατεστημένες εφαρμογές του Google όπως Μουσική, Ταινίες κλπ γίνεται να απεγκατασταθούν και αν ναι με ποιο τρόπο;
Ευχαριστώ -
Γίνεται φίλε μου με custom rom
Αλλιώς στην official γίνεται αυτές οι εφαρμογές να απενεργοποιηθούν όχι να διαγραφούν.
Δείξε μας αν θες μια φώτο με "Σχετικά με το τηλέφωνο" να δούμε τι rom έχεις και να σε βοηθήσουμε αν θεςOpen-source is the future -
καλημερα σε ολους,κι ομως η υπερβολθκη καταναλωση απο android system kai android συνεχιζεται...εκει που με εβγαζε ανετα 2μερες τωρα 1ημερα και λιγες ωρες οριακα...και εκαν ξανα καθαρη εγκατασταση τη ρομ 7.7.20 xrtv...
-
Είναι υπερβολικά μεγάλο
Κάτι δουλεύει συνέχεια από πίσω ή έχει κολλήσει, ίσως κάποιος συγχρονισμός.
Δοκίμασε να κλείσεις τον συγχρονισμό της google να δεις πως θα πάει. -
φιλε ανεκαθεν συγχρονισμο ποτε δεν ενεργοποιησα σε ισα xiaomi κι αν ειχα..δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...
-
Μήπως έκανες επαναφορά κάποιο backup από παλιά ρομ ?
-
back up εκανα απο τη ρομ που εχω και απλα το ξαναπερασα φιλε,απο την ιδια ρομ στην ιδια ρομ!!!
-
Βασικό στις συσκευές μας είναι να κάνουν όσο γίνεται αυτά που θέλουμε και να λειτουργούν χωρίς προβλήματα, όλα τα υπόλοιπα είναι περί ανέμων και υδάτων.
Αν δεν βρεθεί κάποια λύση, θα σου έλεγα να σκεφτείς να γυρίσεις στην τελευταία ρομ που δεν είχες τέτοια πρόβλημα ή σε μία global με fastboot rom, αλλά χωρίς επαναφορά κάποιου backup, πέρασμα όλα από την αρχή καθαρά. -
Δοκίμασε και με καθαρή εγκατάσταση χωρίς να επαναφέρεις κανένα backup εκτός φυσικά από τηλέφωνα και smsOpen-source is the future
-
ok θα το δοκιμασω ευχαριστω για τη βοηθεια!!!εχω κανει ποσες επαναφορες backup αλλα πρωτη φορα συμβαινει αυτο!!!