Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Εγώ την κατέβασα από το mini en ως επίσημη fastboot global stable rom. Δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές με τη προηγούμενη αλλά έφτιαξαν τους 160 χαρακτήρες στα μυνήματα.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Feedback Here: Beta Global Stable V8.2.12.0.MAMMIEA for Redmi 4X released! - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
Και ότι είναι "beta" (τώρα πως γίνεται beta και stable ταυτόχρονα...) για αυτό και δόθηκε με ΟΤΑ σε κάποιους τυχαία μόνο.
Αν κάτι πάει στραβά γίνεται ξανά downgrade μέσω updater στην 8.2.10.0 χωρίς απώλεια ρυθμίσεων/αρχείων; -
-
Ο/H theopan έγραψε:
Αν κάτι πάει στραβά γίνεται ξανά downgrade μέσω updater στην 8.2.10.0 χωρίς απώλεια ρυθμίσεων/αρχείων;
Λογικά ήταν Nightly η έκδοση που δόθηκε, που την βάπτισαν μετά κανονική Stable. Εντάξει, έχει ξαναγίνει πολλές φορές αυτό. -
Καλησπέρα, έχω την τελευταία έκδοση της ελληνικής ρομ και σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση για OTA update.. Πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο? Τα updates της ελληνικής ρομ τα κάναμε χειροκίνητα, έχει αλλάξει κάτι?
-
Ο/H bilnas7 έγραψε:
Καλησπέρα, έχω την τελευταία έκδοση της ελληνικής ρομ και σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση για OTA update.. Πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο? Τα updates της ελληνικής ρομ τα κάναμε χειροκίνητα, έχει αλλάξει κάτι?
-
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Εγώ την κατέβασα από το mini en ως επίσημη fastboot global stable rom. Δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές με τη προηγούμενη αλλά έφτιαξαν τους 160 χαρακτήρες στα μυνήματα.
Feedback Here: Beta Global Stable V8.2.12.0.MAMMIEA for Redmi 4X released! - Redmi 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
Και ότι είναι "beta" (τώρα πως γίνεται beta και stable ταυτόχρονα...) για αυτό και δόθηκε με ΟΤΑ σε κάποιους τυχαία μόνο.
Αν κάτι πάει στραβά γίνεται ξανά downgrade μέσω updater στην 8.2.10.0 χωρίς απώλεια ρυθμίσεων/αρχείων;
Ο/H drivth έγραψε:
Μεσημέρι θα πάω σπίτι θα φορτίσω και θα σας πω, ακόμα δεν έχω φορτίσει.
Λίγο που το έβαλα γιατί ξαναφευγω από 50% μου εβγαλε 1 ώρα περίπου ακόμα φόρτισης.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λοιπόν έκανα ΟΤΑ από την 7.8.17 και εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα wipe 7.8.24 beta χωρίς κανένα πρόβλημα λειτουργίας του τηλεφώνου. Εξαφανίστηκε όμως το TWRP. Τι κάνω τώρα Αν το ξαναπεράσω θα δουλεύει η ρομ?
=============== Αυγ 25th 2017, 7:06pm ===============
Ο/H kostas dolos έγραψε:
Λοιπόν έκανα ΟΤΑ από την 7.8.17 και εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα wipe 7.8.24 beta χωρίς κανένα πρόβλημα λειτουργίας του τηλεφώνου. Εξαφανίστηκε όμως το TWRP. Τι κάνω τώρα Αν το ξαναπεράσω θα δουλεύει η ρομ?
-
Με την αναβάθμιση που έκανες έβαλες τη rom του ευρωπαϊκού forum. Μπορείς να το ελέγξεις πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις και στο σχετικά με το τηλέφωνο.
Αν θες να γυρίσεις ξανά στην ελληνική, μόλις βγει η ανακοίνωση με τις αντίστοιχες ελληνικές rom, μπορείς να φλασάρεις ξανά το twrp και τη rom.
Για περισσότερες πληροφορίες δες τη συζήτηση από εδώ και κάτω: [XTRV-7.8.17 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 20/8 17:31) -
Ευχαριστώ για την απάντηση fog Κατεβασα τη δικιά μας και διορθωθηκε και το θέμα της εισόδου στο TWRP.
-
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Μεσημέρι θα πάω σπίτι θα φορτίσω και θα σας πω, ακόμα δεν έχω φορτίσει.
Λίγο που το έβαλα γιατί ξαναφευγω από 50% μου εβγαλε 1 ώρα περίπου ακόμα φόρτισης.
Φόρτιση από το 48% σε 1 ώρα και 58 λεπτά. Σαν πολύ μου φαίνεται. -
καλησπερα σε ολο το φορουμ,τελικα τη λυση απο την αδικαιολογητη καταναλωση απο android system kai android την βρηκα και πλεον εστρωσε σαν καινουργιο!!!αφου λοιπον περασα οτι ρομ υπηρχε το android system ετρεχε παντα πισω!!χτες βραδακι η μπαταρια επεσε μονο 1% σε αδρανεια 7ωρων το βραδυ!!φλασαρα λοιπον την miui9 global beta rom με miflashtool και επιλογη clean all,,και περιμενα να μπουταρει το κινητο,οταν ανοιξε δεν περασα τιποτα απο στοιχεια google,mi λογαριασμο και κατευθειαν το εκανα factory reset και ολα καλα πλεον