Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)

• RedMi 4X
    • Ο/H kostasleon έγραψε:

μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα αλλα βλεπω οτι δεν εχει πολυ καλο σημα στη wind γραφει 4g αλλα εχει 1, 2 γραμμες η μπαρα δεν εχει φουλ σημα οπως η κοσμοτε σε πολλα σημεια χανεται

Δεν δείχνει τίποτα αυτό το φαινόμενο σε σχέση με την υποστήριξη ή μη της Β20. Η Cosmote απλά τυχαίνει να έχει καλύτερο σήμα στα σημεία που κοιτάς. Είναι φυσικά και θέμα συσκευής. Καθεμία έχει διαφορετική ευαισθησία δέκτη αλλά και διαφορετικό τρόπο απεικόνισης του σήματος.
      Η μόνη περίπτωση να καταλάβεις αν μια συσκευή υποστηρίζει Β20 είναι να πετύχεις μέρος που καλύπτεται από κεραία αποκλειστικά με Β20 σε κάποιον πάροχο και να δεις ότι μια σύσκευη έχει σήμα 4G και η διπλανή της με κάρτα στον ίδιο πάροχο δεν έχει.

=============== Νοε 16th 2017, 3:10pm ===============
      Πριν λίγο πήρα τη (nightly) Global Stable 9.1.1.0 (ΝΑΜΜΙΕΙ). Επιτέλους φτιάχτηκαν και φαίνονται πλέον τα Ελληνικά στο αλφάβητο στη δεξιά μπάρα των επαφών (οι κάτοχοι mido ανέφεραν αν θυμάμαι καλά ότι σε αυτούς δεν είχε λυθεί ακόμα με την 9). Υπάρχει πλέον και split screen. Κάτι εντυπωσιακό σε ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών όπως υποστήριζαν κάποιοι δεν εντοπίζω. Μην πω ότι μου φαίνεται και ελαφρώς πιο βαριά από την 8.5.4.0. Μάλλον υπερβολές και αυθυποβολή ως συνήθως...
    • όπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω σήμερα δόθηκε σε ορισμένους users η Global stable Miui9 Nougat. Όποιος δεν μπορεί να περιμένει 5-6 ημέρες που πιστεύω ότι θα δοθεί σε όλους, μπορεί να την κατεβάσει από το λινκ παρακάτω και να κάνει αναβάθμιση από τον stock Updater.
      miui_HM4XGlobal_V9.1.1.0.NAMMIEI_e07ff44454_7.1.zip

καλό φλασάρισμα....!!!!!
      Images
      • Screenshot_2017-11-16-19-05-52-060_com.android.settings.png

105,54 kB, 720×1.280, viewed 64 times
    • Thanks, το κατεβαζω τωρα.

Γιατι δεν το εχουν στο επισημο site? (τη στιγμη που το γραφω το ποστ)
      MIUI ROM for Redmi 4X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

Επισης, μια ερωτηση. Τα παλια themes ειναι συμβατα με το MIUI 9? (Εγω καλου κακου θα βαλω το default πριν το update)
    • Διαφήμιση
    • Είπαμε γιατί δεν το έχουν στο site και γιατί δεν έχει δοθεί ακόμα σε όλους. Γιατί προς το παρόν είναι ακόμα nightly (beta) έκδοση.
    • Ο updater λεει οτι δεν επιτρεπεται η εγκατασταση unofficial rom για το zip του λινκ σου. Νομιζα οτι ηταν το global stable?

(Δεν εχω κανει unlock, ολα ειναι stock)

Αν εχει καποιος το official stable ας το ποσταρει παρακαλω
    • Εγώ όπως και πολλοί άλλοι την πέρασα κανονικά από τον updater χωρίς κανένα πρόβλημα. Να σημειώσω ότι πριν είχα την 8.5.4 stable (official) και το κινητό είναι σε εργοστασιακή κατάσταση χωρίς κάποιο ''πείραγμα''.
    • Εγώ τον τελευταίο καιρό πειραματιζόμουν με άλλες custom rom που κυκοφορούν να δώ τι παίζει γενικά. Αποφάσισα να γυρίσω στο miui, φλάσαρα μέσω fastboot την 8.5.4.0 global, άνοιξε το κινητό και μετά μέσω του updater πέρασα την 9αρα από το λίνκ που δόθηκε παραπάνω, επιλέγοντας το σαν αρχείο από τον updater. Ολα πήγαν ομαλά.
    • Διαφήμιση
    • Μπορώ να ξεκινήσω διαδικασία ξεκλειδώματος και να περάσω την ελληνική ROM με αυτά τα χαρακτηριστικά;
      Images
      • Screenshot_2017-11-18-10-09-53-421_com.android.settings.png

135,08 kB, 720×1.280, viewed 54 times
    • Ο/H drivth έγραψε:

Εγώ τον τελευταίο καιρό πειραματιζόμουν με άλλες custom rom που κυκοφορούν να δώ τι παίζει γενικά. Αποφάσισα να γυρίσω στο miui, φλάσαρα μέσω fastboot την 8.5.4.0 global, άνοιξε το κινητό και μετά μέσω του updater πέρασα την 9αρα από το λίνκ που δόθηκε παραπάνω, επιλέγοντας το σαν αρχείο από τον updater. Ολα πήγαν ομαλά.
      Ποια ήταν η εμπειρία σου από τις custom που δοκίμασες δεν μας είπες όμως...
      Open-source is the future
    • @8@nos
      Εχουμε και λέμε : Δοκίμασα τις δύο προηγούμενες εβδομάδες δύο custom rom : Την aosp extended v.4.6 και την resurrection remix v.5.8.5. Και οι δύο σε nougat 7.1.2. Και οι δύο εγκαταστάθηκαν χωρίς προβλήματα, δεν εντόπισα κανένα ιδιαίτερο bug σε καμία τους, η δεύτερη έχει ποιο πολλές ρυθμίσεις από την πρώτη, με την πρώτη να τρέχει ελαφρά πιο γρήγορα από την δεύτερη. Και οι δύο όμως τρέχουν αρκετά γρήγορα στο 4Χ. Από θέμα ειδοποιήσεων όλα τρέχουν εξαιρετικά και όπως πρέπει, ακόμα και με τις εφαρμογές κλειστές.
      Γιατί γυρνάω σε miui : ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ. Στο κινητό μου τρέχουν πάντα τα απολύτως απαραίτητα, δλδ γύρω στις 10-15 εφαρμογές το πολύ. Με την ίδια λοιπόν χρήση πάνω - κάτω σε καμία από τις δύο rom δεν έβγαλα πάνω από μία ημέρα και κάτι ώρες. Συγκεκριμένα αναφέρω ότι χτες βράδυ κοιμήθηκα με την aosp extended στο 87% και το πρωί το βρήκα στο 71%. Απαράδεκτο. Αν λοιπόν διορθώσουν το θέμα της αυτονομίας θα σκεφτώ σοβαρά να γυρίσω σε κάποια από αυτές.
      ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Από τις 10.00 σήμερα που φορτίστηκε πλήρως με miui 9 stable έχω τώρα 92%. Και το έχω ψηλαφίσει αρκετά. Το ξέρω ότι δεν βγαίνει συμπέρασμα έτσι, αλλά σαν πρώτη εντύπωση βλέπω πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας.
    • Διαφήμιση
    • Ενταξει η AOSP είναι άδεια και λογικό να πηγαίνει πιο γρήγορα όπως και να μην έχει ρυθμίσεις, θα είχες σίγουρα και καλύτερη διαχείριση μνήμης ;)

Το θέμα μπαταρίας όντως απαράδεκτο!! Το αναφέρουν κι εδώ.
      Open-source is the future