Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)

• RedMi 4X
    • Ο/H geolits έγραψε:

Να κάνω ακόμη μια ερώτηση? @George Kaggelaris

στο CitiesMarket αναφέρεται 1 χρόνος εγγύηση και όχι 2 χρόνια όπως προαναφέρθηκε σε προηγούμενο post.

Τι ισχύει τελικά?

Επίσης με ποιο τρόπο γίνεται κάποιος premium member στο forum με την αγορά από εκεί?

Ευχαριστώ.
      Καλησπέρα στο 1ο μου μήνυμα στο φόρουμ. Το αγόρασα κι εγώ πριν 3 ώρες από το συγκεκριμένο μαγαζί και το κουτί γράφει τα ίδια με αυτά στις φωτογραφίες του ποστ #136 (η μόνη διαφορά αντί για 2017.03 σε εμένα λέει 2017.05 προφανώς είναι νεώτερη παραλαβή). Μου είπαν στο μαγαζί ότι έχει κανονικά την Β20 και Ελληνικά στα μενού εφόσον είναι Global version. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Για εγγύηση μου ανέφεραν κι εμένα τα 2 χρόνια.
    • Όπως είπα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό στο post #136 του George Kaggelaris. Είναι σαν να έχω ανεβάσει κι εγώ φωτογραφίες με σβησμένα ΙΜΕΙ και s/n. Δεν θα δεις καμία διαφορά. Με εξαίρεση το 2017.05 σε εμένα (αντί του .03) όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που φαίνονται είναι απολύτως πανομοιότυπα και η φωτό από το πλάι. Και οι κωδικοί με τα barcode κάτω δεξιά και το product model MAG138.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και πάλι παιδιά,

καλό αυτό που λες @theopan βέβαια εμένα στην επικοινωνία μου μέσω mail δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα. Και αυτό ίσως και η ομάδα του forum πρέπει να το προσέξει.

Το λέω με όλη μου την καλή διάθεση, εάν το forum πλέον συσχετίζεται με το εν λόγω κατάστημα.

Σε απάντηση στις ερωτήσεις μου "Η συσκευή που επιθυμείτε έχει 2 έτη εγγύηση από το κατάστημά μας και δεν έχουμε πρόσβαση στην αποθήκη ώστε να γνωρίζουμε τι αναγράφεται απ έξω από κάθε κουτί.".

Άρα ο πελάτης δεν θα γνωρίζει και τι παίρνει? Θα το αφήνουν στην τύχη της αποθήκης?

Πολύ θα χαιρόμουν να μου είχαν απαντήσει θετικά γιατί το κινητό το βιάζομαι η αλήθεια είναι και θα ήθελα να το πάρω από Ελλάδα, και με την εγγύηση προφανώς.

Και προς συμπλήρωση προηγούμενου post μου, το Gear Best, μου απάντησε πως τελικά παίρνει και OTA Updates. To γράφω για εάν ενδιαφέρει κάποιον και όχι για διαφήμιση.
    • Ο/H geolits έγραψε:

Και αυτό ίσως και η ομάδα του forum πρέπει να το προσέξει.

Το λέω με όλη μου την καλή διάθεση, εάν το forum πλέον συσχετίζεται με το εν λόγω κατάστημα.
      Να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαστε υπάλληλοι του συγκεκριμένου καταστήματος. Η όποια "υποχρέωση" της κοινότητας εξαντλείται στα επίπεδα της παροχής βοήθειας 1ου βαθμού (επιλογή συσκευής, φλασαρίσματα, ρυθμίσεις κλπ)
      Πράγματα που βέβαια απολαμβάνουν και άνθρωποι που είναι απλά μέλη ...

Ο/H geolits έγραψε:

Άρα ο πελάτης δεν θα γνωρίζει και τι παίρνει? Θα το αφήνουν στην τύχη της αποθήκης?
      Αυτό είναι ενα θεματάκι, αλλά πιστεύω ότι θα λυθεί σύντομα μια που και το εν λόγω e-shop δεν έχει μεγάλο μεσοδιάστημα ενασχόλησης με την συγκεκριμένη μάρκα, αφενός, και αφετέρου με τα 4άρια επικρατεί μεγάλη σύγχυση εξαιτίας του μεγάλου αριθμού μοντέλων..
    • Παιδιά, δεν το έγραψα για να δημιουργήσω κάποιο θέμα στο forum.

Όπως ξανά έγραψα, το είπα με όλη την καλή διάθεση.

Γιατί πραγματικά φαίνεται το πόσο πολύ ασχολείστε. και πραγματικά βοηθάτε πάρα πολύ.

Το να υπάρχει μια συνεργασία, γενικά είναι θεμιτό, και η συνεργασία πρέπει να είναι καλή και από τις δύο μεριές για να είναι κάτι καλό. Δεν μίλησα για υπαλληλική σχέση και δεν νομίζω από τα λεγόμενα μου να άφησα κάποιο υπονοούμενο που να παραπέμπει εκεί.

Και πάλι η απάντηση μου είναι με με όλη την καλή διάθεση προς το forum και όλα τα άτομα που ασχολούνται με αυτό.
    • Διαφήμιση
    • @geolits δεν έγινε τίποτα, απλά σε ενημερώνω. Καταλαβαίνω και τον τρόπο και την διάθεση με την οποία έγραψες το ποστ... :thumbsup:
    • Εχω μαθει απο φιλους που εχουν την Global συσκευη με την Global 8.2.9.0 οτι το τηλεφωνο μερικες φορες κανει κατι κατι κολληματα καιμερικες φορες πατωντας καποιο γραμμα ή αριθμο,μενει κολλημενο το το touch και το παταει συνεχεια με μονο τροπο σταματηματος ή ξεκολληματος το κλειδω-ξεκλειδωμα της συσκευης.Εχει συμβει και σε αλλος παιδια;Θα λυθει με πιθανη αναβαθμιση ή ειναι κατι πιο σοβαρο;
    • Σε τι θερμοκρασία περίπου είναι λογικό να δουλεύει; Πριν λίγες ώρες το πρωτοάνοιξα και ξεκίνησα τα updates απλά (τίποτα ιδιαίτερα απαιτητικό δηλαδή) και μου φαίνεται ότι ζεσταίνεται αρκετά (πίσω στην πλάτη το νιώθω) όσο έχω οθόνη αναμμένη. Κοίταξα τη θερμοκρασία στο ανάλογο υπομενού της μπαταρίας στος ρυθμίσεις και βλέπω ότι είναι στους 39-40C. Το alert βλέπω ότι είναι ορισμένο στους 45C και μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι 48C (ή να απενεργοποιηθεί), αλλά με προβληματίζει πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία έτσι και το βγάλω κάτω από τον ήλιο π.χ. στο αυτοκίνητο.

Υ.Γ. Το notification led είναι αυτό που βλέπω κάτω από το home button; Το έχω βάλει να κατεβάζει ένα update στην 8.2.10.0 και όταν σβήνω την οθόνη αναβοσβήνει γαλάζιο.
      Το fingerprint sensor πάντως είναι πραγματικά εντυπωσιακό στη λειτουργία του! Πριν είχα ένα Vernee Thor το οποίο ...νόμιζα ότι είχε fingerprint sensor...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H theopan έγραψε:

Σε τι θερμοκρασία περίπου είναι λογικό να δουλεύει; Πριν λίγες ώρες το πρωτοάνοιξα και ξεκίνησα τα updates απλά (τίποτα ιδιαίτερα απαιτητικό δηλαδή) και μου φαίνεται ότι ζεσταίνεται αρκετά (πίσω στην πλάτη το νιώθω) όσο έχω οθόνη αναμμένη. Κοίταξα τη θερμοκρασία στο ανάλογο υπομενού της μπαταρίας στος ρυθμίσεις και βλέπω ότι είναι στους 39-40C. Το alert βλέπω ότι είναι ορισμένο στους 45C και μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι 48C (ή να απενεργοποιηθεί), αλλά με προβληματίζει πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία έτσι και το βγάλω κάτω από τον ήλιο π.χ. στο αυτοκίνητο.

Υ.Γ. Το notification led είναι αυτό που βλέπω κάτω από το home button; Το έχω βάλει να κατεβάζει ένα update στην 8.2.10.0 και όταν σβήνω την οθόνη αναβοσβήνει γαλάζιο.
      Το fingerprint sensor πάντως είναι πραγματικά εντυπωσιακό στη λειτουργία του! Πριν είχα ένα Vernee Thor το οποίο ...νόμιζα ότι είχε fingerprint sensor...

Το led αυτό πρέπει να είναι αλλά είναι μόνο λευκό και όπως είναι λευκό και το κινητό δε το βλέπεις.Δεν αλλάζει χρώματα .

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk