Ο/H Giorgos Panopoulos έγραψε:
Το led αυτό πρέπει να είναι αλλά είναι μόνο λευκό και όπως είναι λευκό και το κινητό δε το βλέπεις.Δεν αλλάζει χρώματα .Ο/H theopan έγραψε:
Σε τι θερμοκρασία περίπου είναι λογικό να δουλεύει; Πριν λίγες ώρες το πρωτοάνοιξα και ξεκίνησα τα updates απλά (τίποτα ιδιαίτερα απαιτητικό δηλαδή) και μου φαίνεται ότι ζεσταίνεται αρκετά (πίσω στην πλάτη το νιώθω) όσο έχω οθόνη αναμμένη. Κοίταξα τη θερμοκρασία στο ανάλογο υπομενού της μπαταρίας στος ρυθμίσεις και βλέπω ότι είναι στους 39-40C. Το alert βλέπω ότι είναι ορισμένο στους 45C και μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι 48C (ή να απενεργοποιηθεί), αλλά με προβληματίζει πόσο θα φτάσει η θερμοκρασία έτσι και το βγάλω κάτω από τον ήλιο π.χ. στο αυτοκίνητο.
Υ.Γ. Το notification led είναι αυτό που βλέπω κάτω από το home button; Το έχω βάλει να κατεβάζει ένα update στην 8.2.10.0 και όταν σβήνω την οθόνη αναβοσβήνει γαλάζιο.
Το fingerprint sensor πάντως είναι πραγματικά εντυπωσιακό στη λειτουργία του! Πριν είχα ένα Vernee Thor το οποίο ...νόμιζα ότι είχε fingerprint sensor...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το τυπικό του θέματος κάνοντας το update δεν κατέβηκε η 8.2.10.0 γιατί προφανώς δεν είναι διαθέσιμη ακόμα. Πατώντας στις 3 τελείες μου ξανακάτέβασε την υπάρχουσα 8.2.9.0 μάλλον.
Επί της ουσίας τώρα, κατά τη διαδικασία αυτή το led αναβόσβηνε και μάλιστα με γαλάζιο χρώμα όπως είπα. Το κινητό μου δεν είναι λευκό αλλά μαύρο.