Αν όντως το κινητό σου έχει αυτή τη rom λογικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα, μάλιστα ψάχνοντας λίγο είδα ότι με τη συγκεκριμένη έκδοση διορθώθηκε ένα πρόβλημα που υπήρχε με το bluetooth.Ο/H zalaros έγραψε:
Δεν το έχω τώρα μπροστά μου αλλά φοράει την τελευταία stable official. 8.2.10.0 Είναι αγορασμενο από τον Κωτσόβολο.Ο/H 8@nos έγραψε:
Τι rom "φοράει" το κινητό? Δείξε μας ένα screenshot αν μπορείς να δούμε γιατί μπορεί να είναι θέμα της romΟ/H zalaros έγραψε:
Το πήρα στην σύζυγο μου αυτό το κινητό και έχει ένα θέμα με το Bluetooth Plantronics m90. Κάνει διακοπές ο ήχος κατά την διάρκεια κλήσης. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ελπίζω να έχεις επιβεβαιώσει ότι δεν είναι θέμα μπαταρίας του bluetooth και όταν είναι φορτισμένο πλήρως το πρόβλημα παραμένει, σωστά? Αν όχι φόρτισε καλά κινητό και bluetooth και δοκίμασε

Επίσης μήπως έχεις εγκαταστήσει στο κινητό κάποια εφαρμογή για εξοικονόμηση μπαταρίας? Αν ναι να την απεγκαταστήσεις και να δοκιμάσεις πάλι.
Το δοκίμασες με άλλο κινητό?
Τι να σου πω με το δικό μου bluetooth δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα. Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα και custom rom μήπως και διορθωθεί,εδώ τα παιδιά που ασχολούνται με τις rom κάνουν εξαιρετική δουλειά!
Open-source is the future