βεβαια θα φλασαρω και την global stable,αλλα απλα δεν θα ενεργοποιησω την επιλογη για προγραμματιστες για πρωτη φορα,μπας και παιζει ρολο κι αυτο τι να πω...
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Την ενεργοποιείς και βάζεις τις παραπάνω ρυθμίσεις που σου είπα και μετά πηγαίνοντας ασφάλεια και επιλέγοντας βελτιστοποιηση,απενεργοποιείται αυτόματα η επιλογή για προγραμματιστές αλλά θα έχουν περαστεί οι ρυθμίσεις
Απλά να θυμάσαι ότι πρέπει να κάνεις το ίδιο κάθε φορά που ενεργοποιείς το κινητό σου.Open-source is the future -
οκ φιλε ευχαριστω,το δοκιμαζω και βλεπουμε,καλο ξημερωμα!!!
-
Να 'σαι καλά φίλε
Καλό ξημέρωμα!!
Open-source is the future -
-
Λέγοντας global beta ο φίλος, πρέπει να εννοεί αν κατάλαβα καλά απ'όλη τη κουβέντα ότι έχει βάλει την official developerOpen-source is the future
-
Ας απαντήσει καλύτερα για να μας πει
-
ναι φιλε την official developer εννοω,καλημερα
-
Καλημέρα φίλε, είδες καμιά διαφορά με τις νέες ρυθμίσεις?Open-source is the future
-
φιλε απο οτι φαινεται οχι,θα το λιωσω μεχρι να κλεισει νπας και στρωσει η μπαταρια,τι να πω!!!3μηνες ποτε δεν ειχα προβλημα με την μπαταρια τις τελευταιες δυο εβδομαδες κατι γινεται...
-
Δεν θα στρώσει έτσι, καλύτερα βάλτο στη φόρτιση και άστο μέχρι να γεμίσει τέρμα και λίγο παραπάνω, έτσι κι αλλιώς το τσιπάκι στη μπαταρία θα κόψει τη παροχή ρεύματος.
Τι να σου πω εγώ θα δοκίμαζα να βάλω και την official stable μήπως σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα η dev.
Γενικά ακολούθησες αυτό τον οδηγό για να περάσεις fastboot rom?Open-source is the future -
φιλε εχω 1,5 χρονο xiaomi και χαρη στα παιδια του φορουμ εχω φλασαρει ρομ και πειραματιστει πολλες φορες!!ναι αυτον τον οδηγο ακολουθησα!αυτο που δεν μπορω να καταλαβω στα καλα καθουμενα με τις ιδιες ρυθμισεις παντα που εχω σε xiaomi,γιατι καταναλωνει τοσο πολυ???ευχαριστω και παλι για το χρονο σου @8@nos!!!