Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
εχει εγγυηση ναι,θα το δω και αυτο με stable!!!δηλαδη αν λειτουργησει με τη stable δεν μπορω να ξαναβαλω την ελληνικη ρομ,μηπως ξαναρχισει τα κουλα??
-
Φυσικά και μπορείς, ας διορθωθεί το πρόβλημα έτσι και να μην είναι θέμα harware και μετά λογικά δεν θα έχεις θέμα άμα βάλεις την ελληνικήOpen-source is the future
-
εβαλα το wakelock detector kai στην επιλογη cpu wakelock εμφανιζει αυτο μετα απο 8% μπαταρια...
-
Κάτι έχει κολλήσει στο mi cloud... μήπως έχει γεμίσει ο χώρος των 5gb και δεν μπορεί να φορτώσει αλλά ?
-
φιλε το mi cloud δεν το εχω ποτε για τα αντιγραφα!!!απλα εχω απενεργοποιημενο το find device!!!λες να φταιει αυτο???
-
Μπα δε νομίζω αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσειςOpen-source is the future
-
και τωρα μια εικονα απο cpu wakelock.
-
-
μολις εκανα και στις 3 εφαρμογες που δειχνουν μεγαλη καταναλωση...αν δεν δω φως και τωρα ετοιμο ειναι να φυγρι στον τοιχο...
-
Ωραία πολύ καλά έκανες. Χαχαχα όχι σκέψου ότι έχεις εγγύηση, κρίμα είναι να τη χάσειςOpen-source is the future
-
Το κινητο θα το παρω αυριο απο εδω : kaizerstore.gr/xiaomi-redmi-4x-dual-16gb-black-me-antaptora. Γνωριζετε ποια εκδοση εχει; Την global ή την κινεζικη;
Θηκες αναμεσα σε αυτες τις δυο :
skroutz.gr/s/12224418/OEM-Mofi…E%B6-Xiaomi-Redmi-4x.html
game-show.gr/shop/xiaomi-redmi…A%CE%B7/?ref=bestprice.gr
Να βαλω και κανα screen protector; Στο kaizer δεν ειδα να εχει..