Δοκίμασα να βάλω αυτές τις ρυθμίσεις που παραθέτεις (εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με global stable 8.2.10.0 απλά για δοκιμή) και πλέον από εκεί που με back,back,back κλπ. για να βγει από οποιαδήποτε εφαρμογή στο προσκήνιο έβγαινε κατευθείαν, μου βγάζει (πάντα) "Περιμένετε λίγο..." σε μαύρο φόντο με λευκό περιστρεφόμενο κύκλο και μετά επανέρχεται στην αρχική οθόνη.Ο/H 8@nos έγραψε:
Ωραια δοκίμασε να τα βάλεις όπως τα έχω εγώ.....
Ενεργοποιεις το "μη διατηρ. δραστηριοτήτων" και απενεργοποιείς το "ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI".
Βελτιστοποίηση μνήμης το βάζεις υψηλό και αλλάζεις το τυπικό όριο σε 2-3 εφαρμογές.....
Πήγαινε μετά ασφαλεία και πάτα βελτιστοποίηση και μετά επιλέγεις καθαρισμός.... Μετά στην αυτόματη έναρξη μπορείς να επιλέξεις ποιες εφαρμογές θέλεις ν'ανοίγουν αυτόματα
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Μολις πηρα το κινητο. Η εκδοση που εχει ειναι η MIUI Global 8.2 / Σταθερη.
8.2.10.0 (ΜΑΜΜΙΕΑ)
Χρειαζεται να κανω κατι; Εχω τη σωστη εκδοση;
Το κινητο ειναι για την μητερα της γυναικας μου, μη κανω περιπλοκα τα πραγματα, εαν λειτουργει και τωρα κομπλε. -
-
Μια χαρα, παντως δεν ειχε καποια κοκκινη καρτελα που λεγατε στο κουτι. Πολυ καλη τιμη το βρηκα στα 130 στα 16gb. Για Ελλαδα καλη τιμη.
Εχει γρηγορη φορτιση;
Καποιος ευκολος τροπος να μεταφερω τα δεδομενα απο το xiaomi redmi 2 στο καινουριο κινητο; Υπαρχει καποιος ευκολος τροπο;
Εν'τω μεταξυ δεν θυμαμαι αν ειχα βαλει custom εκδοση στο παλιο κινητο. Εχει την MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 5.11.12 Developer.
Για να το ειχα κανει λογικα θα ειναι ευκολη διαδικασια και θα εχει ξεκλειδωτο bootloader, ετσι;
Θα κερδισω κατι με την Ελληνικη rom; Ειναι σταθερη; Ποια η διαφορα με την developer;
=============== Αυγ 7th 2017, 12:49pm ===============
Μηπως παω απλα εδω, κατεβαζω την ρομ και την εγκαθιστω; Ετσι θυμαμαι ειχα κανει και στο redmi 2.
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-Redmi-4X/#description -
Με αυτό το φορτιστή και καλώδιο γρήγορη φόρτιση δεν θα δεις....για τη μπαταρία αυτή μια χαρά είναι...ένα 3ωράκι το θες.
Άμα θες να μεταφέρεις τηλεφωνα, sms, φώτο γίνεται και με το λογαριασμό σου mi cloud αλλά και με τον google......αν τώρα θες να μεταφέρεις διάφορα άλλα αρχεία, κάντο συνδέοντάς το με το pc.
Για custom φαίνεται αλλά δείξε μας και μια φώτο από "Σχετικά με το τηλέφωνο".
Η διαφορά developer με stable είναι κυρίως ότι η stable έχει τα λιγότερα προβλήματα (αν έχει) και δεν βγαίνουν πολύ συχνά αναβαθμίσεις, ενώ με τη dev έχεις ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί αλλά μπορεί να έχει από καθόλου προβλήματα μέχρι πολλάρίσκο είναι και βγαίνει πολύ συχνά ενημέρωση..... οπότε αν είσαι τύπος που ασχολείσαι με φλασαρίσματα και θες το κάτι καινούργιο κάθε βδομάδα πας σε developer αλλιώς αν δεν θες να μπλέξεις με συχνά φλασαρίσματα πας σε stable.
Τώρα η ελληνική custom σε σχέση με την official που φοράς έχει διορθώσει κάποια προβλήματα αλλά και κάποιες εφαρμογές που στην official δεν μπορείς να διαγράψεις, στην ελληνική μπορείς αν και δεν έχουν εγκατασταθεί από την αρχή
Φίλε μου εσύ δεν είπες ότι δεν θες να μπλέξεις γιατί το κινητό πάει στη πεθερά σου? Το κινητό φοράει την official και αν δεν θες να μπλέξεις άστο όπως είναι
@theopan εμένα δεν βγάζει κανένα περίμενεΑν κάνει τη δουλειά του πάντως και καθαρίζει τη μνήμη δε νομίζω να σου είναι πρόβλημα
Open-source is the future -
-
Αναφέρθηκε πρόσφατα στο forum το OGYoutube. Ρίξε μια ματιά.
Επίσης πολύ καλή και δοκιμασμένη εφαρμογή είναι το tubemate.
Καμία εκ των δύο δεν υπάρχει στο Play Store για... ευνόητους λόγους. -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Με αυτό το φορτιστή και καλώδιο γρήγορη φόρτιση δεν θα δεις....για τη μπαταρία αυτή μια χαρά είναι...ένα 3ωράκι το θες.
Άμα θες να μεταφέρεις τηλεφωνα, sms, φώτο γίνεται και με το λογαριασμό σου mi cloud αλλά και με τον google......αν τώρα θες να μεταφέρεις διάφορα άλλα αρχεία, κάντο συνδέοντάς το με το pc.
Για custom φαίνεται αλλά δείξε μας και μια φώτο από "Σχετικά με το τηλέφωνο".
Η διαφορά developer με stable είναι κυρίως ότι η stable έχει τα λιγότερα προβλήματα (αν έχει) και δεν βγαίνουν πολύ συχνά αναβαθμίσεις, ενώ με τη dev έχεις ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί αλλά μπορεί να έχει από καθόλου προβλήματα μέχρι πολλάρίσκο είναι και βγαίνει πολύ συχνά ενημέρωση..... οπότε αν είσαι τύπος που ασχολείσαι με φλασαρίσματα και θες το κάτι καινούργιο κάθε βδομάδα πας σε developer αλλιώς αν δεν θες να μπλέξεις με συχνά φλασαρίσματα πας σε stable.
Τώρα η ελληνική custom σε σχέση με την official που φοράς έχει διορθώσει κάποια προβλήματα αλλά και κάποιες εφαρμογές που στην official δεν μπορείς να διαγράψεις, στην ελληνική μπορείς αν και δεν έχουν εγκατασταθεί από την αρχή
Φίλε μου εσύ δεν είπες ότι δεν θες να μπλέξεις γιατί το κινητό πάει στη πεθερά σου? Το κινητό φοράει την official και αν δεν θες να μπλέξεις άστο όπως είναι
Εχω κατεβασει αυτο το αρχειο : xiaomi-miui-hellas-6.0_santoni_XTRV_Stable_V8.2.8.0.zip _ by Miui Hellas for Generic Device_Other
Εχω 2 ημερες στη διαθεση μου, οποτε θα την βαλω αμα δεν εχει μεγαλο κοπο.
Επισης στο forum λεει αυτο : ΠΡΟΣΟΧΗ !!! τα Mi MIX / Mi Note 2 / Mi 5s / Mi 5s Plus / RedMi 4X έχουν βγεί σε Android 7 (Nougat) και ίσως χρειαστεί Factory Reset πριν από το Flash.
Αλλα αυτη που κατεβασα εχει android 6. Η MIUI 8.5 δεν υπαρχει καπου για το 4x. -
Λοιπόν αν θες να βάλεις custom rom πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις bootloader και να εγκαταστήσεις στο pc σου οδηγούς. Κάνε αυτά και μετά προχωράμε παρακάτω
Πρέπει να ξέρεις επίσης ότι αν αφήσεις την official, η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα ή έστω πατώντας ένα κουμπί χωρίς να χρειάζεται ν'ασχοληθείς με τίποτα άλλο ενώ με τη custom πρέπει να τη κάνεις εσύ.Open-source is the future -
Ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. Οποτε αν καταλαβαινω σωστα, πρωτα βαζω μια developer εκδοση, μετα ζηταω ξεκλειδωμα του bootloader ( κλειδωνει ξανα δλδ;; ) και μετα περναω την stable;
Παντως διαφορετικο οδηγος υπαρχει στο λινκ για το redmi 4/4x και διαφορετικος οδηγος για τα xiaomi γενικα. Ποιον ακολουθαω;
Οποτε με την Ελληνικη που θα βαλω δε θα γινεται αυτοματα η εγκατασταση καινουριου λειτουργικου; Θα πρεπει να κανω ξανα ολη την διαδικασια απο την αρχη; Κοιτα η πεθερα δεν ξερει απο κινητα σχεδον τιποτα, δε θα κανει ποτε update. Οποτε καλυτερα την Ελληνικη να τελειωνουμε.
Οδηγους πως βαζω; Το κινητο συνδεεται κανονικα με τον υπολογιστη παντως. -
Κάτσε κάτσε για να καταλάβω, τον έχεις ξεκλειδώσει εσύ με επίσημο τρόπο ή όταν πήρες το κινητό ήταν ήδη ξεκλείδωτος?
Μην βιάζεσαι ένα ένα τα βήματα!!Open-source is the future -
Ηταν ηδη ξεκλειδωτος. Πρεπει να εκανα βλακεια. Θελω βοηθεια! Πατησα refresh και τωρα κανει flash απο μονο του; Δε καταλαβαινω! Αργει παρα πολυ παντως! Δεν εβρισκε drivers με τιποτα.. Ο bootloader ηταν ξεκλειδωτος ετοιμος.
Το κινητο ειναι ανοικτο και λειτουργει κανονικα οση ωρα τα κανει αυτα. Ειμαι σιγουρος οτι δε πατησα το κουμπι flash. Λογικα δε θα ειναι κατι, αλλα θα το αφησω να τελειωσει για καλο και για κακο.
=============== Αυγ 7th 2017, 3:42pm ===============
Και μου βγαζει επισης και αυτο το μηνυμα το προγραμμα.
=============== Αυγ 7th 2017, 3:50pm ===============
Το flashing δεν τελειωνει ο χρονος τρεχει, οποτε μαλλον δεν ειναι κατι, θα το κλεισω. Εξαλλου το κινητο ειναι ανοικτο και λειτουργικο.