Δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με τη μπάρα στα δεξιά των επαφών ούτε στην 8.5.4.0. Γενικά δεν βλέπω καμία σημαντική διαφορά πέρα από το νούμερο την έκδοση android. Ίσως λίγο πιο σβέλτο να έγινε και η μπαταρία να κρατάει λίγο παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη 8.5.2.0 με το 6άρι.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
SOS SOS SOS SOS SOS
Ξέχασε η γυναίκα μου τον κωδικό του mi account, έγινε και factory reset το κινητό και τώρα δεν μπορώ να μπω στο κινητό.
Πως μπορώ να επαναφέρω τον κωδικό;;;; -
απο τη σελίδα της xiaomi στο mi account σου και κάνε password recovery. Χρειάζεσαι τη κάρτα σου για να πάρεις sms.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
απο τη σελίδα της xiaomi στο mi account σου και κάνε password recovery. Χρειάζεσαι τη κάρτα σου για να πάρεις sms.
=============== Νοε 1st 2017, 10:34pm ===============
Και πάλι ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Το κλείδωσα κατά λάθος (τρεις φορές λάθος PIN και χωρίς PUK), το έκανε και η γυναίκα μου factory reset και άστα να πάνε...
Με την βοήθειά σας το κινητό έκανε και restore από το mi cloud και είναι σαν πριν.
Ευχαριστώ! -
Καλημέρα παρέλαβα ένα 4χ Global πριν λίγο. Μια ερώτηση τα πλήκτρα κάτω δεν είναι φωτιζομενα;
-
Όχι..
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μήπως είναι θέμα σοφτγουερ; ή είναι θέμα χαρντγουερ;
Είχα δει ένα 4χ ενός φίλου και φωτίζονται τα πλήκτρα. Βέβαια αυτός είχε αλλάξει οθόνη γιατί του είχε σπάσει. Λέτε να παίζει ρολο;
Πολύ περίεργο μου φαινεται -
Δεν ρε τύχει να δω 4Χ με φωτισμένα πλήκτρα. Μήπως ήταν το note 4X?
-
Οχι δεν είναι.. Μόνο ένα λαμπάκι ανάβει σε άσπρο... Και εάν το αροματισεις έχει και άλλα χρώματα...
-
Όχι δεν μιλάω για το Note 4x
Μιλαω για το redmi του θέματος μας.
Θα ζητήσω από τον φίλο με το 4x για το οποίο σας μιλάω να φτιάξει ένα βίντεο να φαίνονται τα φωτιζόμενα πλήκτρα .
Το θυμάμαι σαν Τώρα που δούλευαν .
Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση γιατί και εγώ ήξερα ότι δεν φωτίζονται. -
Οκ περιμένουμε νέα σου
-
Ο/H jimbrav έγραψε:
Οχι δεν είναι.. Μόνο ένα λαμπάκι ανάβει σε άσπρο... Και εάν το αροματισεις έχει και άλλα χρώματα...
Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια