Αφού έχει δοθεί κι εδώ το link για τη stable και αύριο από όσο λένε θα εμφανιστεί και στον updater σε όλους.Ο/H seitman έγραψε:
Αν και είχα πει να περιμένω την stable 9, το χέρι μου ξύνεται άγρια να περάσει την τελευταία dev. Έχει κατέβει και έχει γίνει copy στο τηλέφωνο...
Την έχει δοκιμάσει κανείς;;; Πως πάει;;;
Αν και αυτό το factory reset και στήσιμο από την αρχή είναι σπαστικό. Αξίζει;;;
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Επίσης κάπου ειπώθηκε ότι η έκδοση στο λινκ αυτό είναι nightly έκδοση και ίσως περιέχει bugs αλλά και όχι όλα τα features της κανονικής έκδοσης. Παίζει κάτι τέτοιο? Και αν αρχίσει να δίδεται αύριο εμείς θα έχουμε ειδοποίηση ή θα μείνουμε με αυτή?
-
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H seitman έγραψε:
Αν και είχα πει να περιμένω την stable 9, το χέρι μου ξύνεται άγρια να περάσει την τελευταία dev. Έχει κατέβει και έχει γίνει copy στο τηλέφωνο...
Την έχει δοκιμάσει κανείς;;; Πως πάει;;;
Αν και αυτό το factory reset και στήσιμο από την αρχή είναι σπαστικό. Αξίζει;;;
Ψηλός είμαι, ότι θέλω λέω
Να είμαστε καλά, να γινόμαστε χάλια -
-
Ναι αυτό το γνωρίζω πως θα το κάνω, το σκεπτικό της ερώτησης ήταν εαν αυτή που θα βγει θα έχει διαφορές από αυτή που βάλαμε ώστε να δικαιολογηθεί update.
-
Αυτό δεν το γνωρίζουμε από πριν, θα πρέπει να βγει η επόμενη να δούμε τι παίζεται..
-
-
Κλείσε τ στόμα, Φαίνονται τα δόντια σου βρε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Περάστηκε ήδη, όπως πάντα άψογη και ταχύτατη!!!
-
καλησπερα παιδες....εδω για τα δυσκολα....λοιπον ξερετε αν υπαρχει γρηγορη φορτιση..?..για εμενα αν ξεκινησω με 10% διαρκει 2,5 ωρες περιπου...
ευχαριστω... -
Και εμάς τόσο παει..
-