Μόλις έκανε update στην 9.1.1.0 και εμφανίστηκε εικονίδιο καιρού στην οθόνη,στο τέλος των Ρυθμίσεων μπήκαν Σχόλια,νομίζω δεν υπήρχαν πριν,το πιο βασικό όμως είναι πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εμφανίστηκαν ελληνικά στο Ευρετήριο Επαφών και δουλεύουν μια χαρά ! Τα υπόλοιπα δεν τα είδα ακόμα.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Ρε παιδιά αυτό με το Bluetooth υπάρχει καμία λύση... Μιλάω για την σύνδεση του Redmi με το kenwood multimedia του αυτοκινήτου! Ενώ συνδέεται κανονικά μόλις παίρνω τηλέφωνο δεν ακούω τίποτα από τα ηχεία του αυτοκινήτου πρέπει να το γυρίσω στο ακουστικό του κινητού! Έχω την τελευταία dev rom περασμένη! Βέβαια με το Bluetooth διαβάζω διάφορα προβλήματα... Εάν κάποιος ξέρει κάτι για αυτό!!!Δεν ξέρω εάν σε stable υπάρχει το θέμα αυτό!!!
-
καλημέρα, μετά από factory reset στην Miui9 9.1.1.0, δεν υπάρχουν κάποιες εφαρμογές της xiaomi (τηλεχειριστήριο κλπ) όπως και η stock αφαρμογή WPS για επεξεργασία εγγράφων κλπ. Μπορεί κάποιος που έχει rooted συσκευή να ανεβάσει εδώ ή να μου στείλει μέσω ΠΜ την παραπάνω WPS εφαρμογή; ευχαριστώ!!!
-
Μήπως το τηλεχειριστήριο είναι μέσα στο φάκελο με τα εργαλεία??
-
όχι φίλε μου δεν είναι πουθενά ακόμα και στη λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές, ούτε το Miui forum υπάρχει κλπ. Το τηλεχειριστήριο και το miui φόρουμ τα κατέβασα από το play store υπάρχουν εκεί. Το stock WPS είναι χωρίς διαφημίσεις και δεν μπορώ να το βρω μέχρι στιγμής, γι' αυτό ζήτησα μήπως κάποιος εδώ στο φόρουμ έχει τη δυνατότητα να το ανεβάσει ή να μου το στείλει.
-
-
τη ρομ την έχω εγκαταστήσει ίσα με 3-4 φορές, δεν επαναφέρει τις συγκεκριμένες εφαρμογές. το λινκ που έβαλες τι εκδόσεις WPS έχει; είναι stock της xiaomi;
-
Ο/H princegr έγραψε:
τη ρομ την έχω εγκαταστήσει ίσα με 3-4 φορές, δεν επαναφέρει τις συγκεκριμένες εφαρμογές. το λινκ που έβαλες τι εκδόσεις WPS έχει; είναι stock της xiaomi;
-
Το τηλεχειριστήριο το κατέβασα από το play store αλλά το stock WPS δεν υπάρχει.
-
-
Ο/H princegr έγραψε:
Το τηλεχειριστήριο το κατέβασα από το play store αλλά το stock WPS δεν υπάρχει.
play.google.com/store/apps/det…oia.sure.activities&hl=el -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Κατέβασε το από το το link που σε έδωσα πριν λίγο. Αν έχεις official global rom δοκίμασε να την κάνεις εγκατάσταση μέσω miflash tools αλλά κάτω δεξιά θα τσεκάρεις την επιλογή Save User Data για να μην χάσεις τίποτα.