Νομίζω πως ναι γιατί είσαι με beta και θα κάνεις beta.
Γενική Συζήτηση για το Redmi 4X (Santoni)
- RedMi 4X
-
-
Φίλε μου έχω περάσει και τη stable ρομ miui9 που έχει η xiaomi στο επίσημο site. Είναι ίδια με την beta η είναι διαφορετική; Μπορεί να έχουν τον ίδιο αριθμό αλλά δεν ξέρω αν είναι η ίδια, για αυτό ρώτησα αν γίνεται να φλασάρω μέσω miflash ενώ το τηλέφωνο είναι σε stock κατάσταση.
-
Ο/H princegr έγραψε:
Φίλε μου έχω περάσει και τη stable ρομ miui9 που έχει η xiaomi στο επίσημο site. Είναι ίδια με την beta η είναι διαφορετική; Μπορεί να έχουν τον ίδιο αριθμό αλλά δεν ξέρω αν είναι η ίδια, για αυτό ρώτησα αν γίνεται να φλασάρω μέσω miflash ενώ το τηλέφωνο είναι σε stock κατάσταση.
-
Μόλις κατέβασα την Fastboot miui9 9.1.1.0 stable αντίστοιχη ρομ. Ρωτάω ξανά, γίνεται να φλασάρω μέσω miflash (έχω κλειδωμένο bootloader) ή δεν γίνεται και φάει κάνα κόλλημα; Ευχαριστώ!!!
-
Ο/H princegr έγραψε:
Μόλις κατέβασα την Fastboot miui9 9.1.1.0 stable αντίστοιχη ρομ. Ρωτάω ξανά, γίνεται να φλασάρω μέσω miflash (έχω κλειδωμένο bootloader) ή δεν γίνεται και φάει κάνα κόλλημα; Ευχαριστώ!!!
-
Έχω ήδη περάσει μέσω updater την 8.5.4.0 (δεν υπήρχε πάλι η εφαρμογή) έκανα factory και από πάνω την 9.1.1.0, αλλά τζίφος η εφαρμογή γιοκ και με τις δύο ρομ. Συμπέρασμα μην κάνετε ΠΟΤΕ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το κινητό. Απ' ότι φαίνεται δεν είναι ενσωματωμένες στα πακέτα αναβαθμίσεων όλες οι τρίτες εφαρμογές που βάζει η xiaomi. Αν είσαι root μπορείς να πάρεις αντιγραφή του apk μέσα από το system. Εκεί υπάρχουν οι φάκελοι Apps και Prive (ή private) Apps, σε έναν από τους δύο θα είναι το apk του WPS. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την διάθεση να το κάνεις (αν μπορείς φυσικά).
Edit:
Μόλις σκέφτηκα και άλλον τρόπο, νομίζω δεν χρειάζεται να είσαι root, με την εφαρμογή Apk Extractor από το play store, για δοκίμασε και πες αποτελέσματα.
ΥΓ
Ελπίζω στην επόμενη full stable rom να είναι ενσωματωμένα όλα τα 3rd party apps που βάζει extra η xiaomi. -
Root δεν έχω δυστυχώς. Έβαλα όμως το app που είπες και μου εντόπισε ένα .apk.
Δες αν κατεβαίνει και δοκίμασε αν σου κάνει.
WPS Office_cn.wps.moffice_eng.apk - Google Drive -
Το κατέβασα και το έβαλα, αλλά έχει και αυτό διαφημίσεις. Δεν πειράζει θα το κρατήσω, σε ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια και το ενδιαφέρον σου. Καλό βράδυ!
-
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Φρόντισε να έχεις ενεργοποιήσει στα dev options τα απαραίτητα και να έχεις συνδέσει τη συσκευή σου με το λογαριασμό σου... -
τα έκανα αυτά αλλά πάλη με βγάζει Your device isn't supported by Mi Unlock
-
Εφόσον πέρασες τους drivers πρέπει να το βλέπει έτσι
Αν συμβαίνει αυτό τότε θα κάνεις τα παρακάτω θα πας Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο - Miui έκδοση θα πατήσεις 7 με 8 φορές για να πάρεις δικαιώματα προγραμματιστή, αν έχεις global rom. Μετά πας Ρυθμίσεις - Πρόσθετες Ρυθμίσεις - Επιλογές για προγραμματιστές και θα ενεργοποιήσεις Ξεκλείδωμα OEM όπως επίσης και τον εντοπισμό Σφαλμάτων USB. Επίσης πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων θα δεις την επιλογή Συνδεμένο για φόρτιση εσύ θα το βάλεις Μεταφορά MTP.
Αφού κάνεις τα παραπάνω θα πας στο en.miui.com - προφίλ σου - settings και θα συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και την συσκευή σου.
Το ίδιο θα κάνεις και στην συσκευή σου Ρυθμίσεις - Mi Λογαριασμός - Πληροφορίες χρήστη και βλέπεις αν είναι ίδια με τον λογαριασμό με το en.miui.com - το ίδιο και το Account security
Και ξανά προσπάθησε @Thanasis1972
=============== Νοε 25th 2017, 12:06pm ===============
και φυσικά beta rom ξανά διάβασε τους οδηγούς Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
και τον παρακάτω Ξεκλείδωμα του Bootloader όταν κολλάει στο 50% Error! εκεί που λέει για την εύρεση της συσκευής. Ίσως κάτι σε ξέφυγε.