[XTRV-7.4.27] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/4 16:50)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
παιδια σε kenzo την περασα με factory reset και κολησε ολο το τηλ ουτε ο υπολογυστης δεν το διαβαζει ενω οταν το βαζω στο ρευμα αναβοσβηνη κο κοκκινο λαμπακι συνεχεια παρολο που το ειχα φορτησμενο
-
-
πως το ξεκλειδωνο
φιλεμου? -
Ο/H strathgos έγραψε:
πως το ξεκλειδωνο
φιλεμου?
"Ξεκλείδωμα bootloader".. κάνε μια αναζήτηση γτ ειμαι απο κινητο . -
redmi note 4g......... turbo !!!!!!!!!!!!!!!!
ευχαριστω σας !!!!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Άλλη μια ερώτηση, googlαρα πρώτα αλλά δεν έβγαλα άκρη, προσπαθώ να πάρω φουλ νανντροιντ Μπακ απ μέσα από το TWRP 3.1.0 που είχε μέσα η 7.4.6 αλλά επειδή είναι μεγάλο προσπάθησα με otg να το περάσω κατευθείαν στο PC που έχει drivers αφού σε εκείνο έκανα όλες τις διαδικασίες εξαρχής. Όμως δεν με αφήνει καν να επιλέξω το otg και αναρωτιέμαι το γνήσιο καλώδιο του Redmi pro Omega που έχει μέσα στο κουτί δεν υποστηρίζει otg η δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση μέσα από το μενού για προγραμματιστές?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pit_hal έγραψε:
Όμως δεν με αφήνει καν να επιλέξω το otg
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H pandim1 έγραψε:
έγινε εγκατάσταση της καινούργιας rom
Το είχες αλλάξει μέσα στην βδομάδα;
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H pit_hal έγραψε:
Όμως δεν με αφήνει καν να επιλέξω το otg
Ευχαριστώ για την απάντηση, με στικάκι που λες όμως θα πρέπει να το συνδέσω απευθείας στο κινητό και τέτοιο καλώδιο δεν έχω για type-c καλώδιο.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@strathgos ξεκλείδωσε παλι τον bootloader με το miflash Unlock Tool όπως την πρώτη φορά που το έκανες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0