Καλοδουλευτο το εργαλείο!
[Giveaway] Κλήρωση ενός RedMi Note 4 από το CitisMarket.com
- Ολοκληρώθηκε
-
-
-
Καλησπέρα μόλις παρακολούθησα την κλήρωση και διαπίστωσα ότι Διαγράψατε την Συμμετοχή την δική μου και των μελών της οικογενείας μου με την δικαιολογία ότι είχαμε την ίδια IP πως θα ήταν δυνατόν να έχουμε διαφορετική IP αφού διαμένουμε στο ίδιο σπίτι και έχουμε κοινή σύνδεση, Αν ήθελα να σας κοροϊδέψω θα έμπαινα από διαφορετικές IPκαι ο τρόπος είναι εύκολος, θα μπορούσατε πριν κάνετε την διαγραφή να διαπιστώσετε περί τίνος πρόκειται. Διαμαρτύρομαι για τον τρόπο που αντιμετωπίσατε την συμμετοχή την δική μου αλλά και των μελών της οικογενείας μου και απαιτώ να αποκατασταθεί η αλήθεια δημοσίως και επανάληψη της κλήρωσης .
Δημήτρης Σταθάκης -
συμφωνω κ επαυξανω!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αγαπητέ Δημήτρη,
η κλήρωση γίνεται με ίδιους όρους για όλους.
Για την διεξαγωγή του διαγωνισμού γίνεται η χρήση της κονσόλας του Gleam, μίας κονσόλας που χρησιμοποιούν σχεδόν όλα τα Sites.
Ο τρόπος που δουλεύει η κονσόλα και επιλέγει τα Invalid actions (Άκυρες ενέργειες), δεν είναι ελεγχόμενη από εμάς τους ίδιους, αλλά είναι λογισμικό του Gleam.
Αν νομίζεις πως υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της κονσόλας, τότε μπορείς κάλλιστα να απευθυνθείς στην Gleam, ώστε να την διορθώσουν.
Φαντάσου μόνο ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις όλων των υπολοίπων συμμετοχών, αν επιτρέπαμε την συμμετοχή στην κλήρωση ενεργειών που ήταν καταχωρημένες ως Άκυρες (Invalid).
Εμείς θα πρέπει να διασφαλίσουμε όσο αυτό είναι δυνατόν το αδιάβλητο της κλήρωσης, και για αυτό το λόγο ίσως είμαστε οι μόνοι που κάνουμε τις κληρώσεις Live ώστε να την παρακολουθήσουν όσοι θέλουν.
Το αποτέλεσμα λοιπόν της κλήρωσης είναι έγκυρο, και δεν υπάρχει περίπτωση επανάληψής της.
Αυτή θα γινόταν ΜΟΝΟ αν δεν απαντούσε ο τυχερός της κλήρωσης μέσα σε μία εβδομάδα από την ολοκλήρωσή της.
Ευχαριστούμε για την παρατήρηση...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες