και οταν θα πας να φλασαρεις με το miflash να τσεκαρεις κατω δεξια την επιλογη "clean all & lock" για να κλειδωσει ο bootloader
Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon
-
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Αν και αφού έλεγες ότι θέλουν να το δουν με το signal network guru, θα έλεγα να το πας πρώτα να το δουν και μετά ακολουθείς το παραπάνω οδηγό......ελπίζω να μην είναι τόσο μ... και σου πουν αααα τώρα που το ξεκλείδωσες δεν γίνεται να το επιστρέψεις....θα πρέπει να τους καταγγείλεις αν σου πουν κάτι τέτοιο.
Θ. -
Ναι αφού το κατάστημα που το πήρες δεν συνεργάζεται με infoquest, κοίτα μόνο για το redmi note 4 Global VersionOpen-source is the future
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα,νέο μέλος εδώ!
Είμαι σε αναζήτηση συσκευής και κατέληξα στο redmi note 4 global.Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία ή αν έστω γνωρίζει αν είναι legit οι συσκευές που προέρχονται από καταστήματα που το δίνουν 160-170 ευρώ και που υποτίθεται διαθέτουν βέβαια global και Β20.Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα εδώ:
youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black
Nα το παραγγείλω ή οχι?
-
Καλό είναι από την στιγμή που έχει Snapdragon
-
Nαι οπως το βλεπω μαλλον αυτο θα παρω.Απλα μου εκανε εντυπωση η χαμηλη τιμη δεδομενου οτι ειναι global κανονικο και εχει και την 800αρα για 4g.
-
Απο ότι λέει έχει την Β20. Η τιμή δεν ειναι και ότι καλλίτερο, καλή για Ελλάδα βέβαια...
-
Εφοσον ειναι καλη για Ελλαδα ειμαι κομπλε.Απλα διατηρω κατι επιφυλαξεις γτ πολλοι μιλανε για ψευτοσιμ κλπ και δεν ξερω τι να εμπιστευτω και τι οχι
-
-
Ναι βρε Χρήστο αυτό θα εννοείOpen-source is the future
-
-
Kαλα ναι αυτο εννοω απλα σε ενα βιντεο το ειχαν πει ετσι και μου εμεινε.Αυτο που με απασχολει ειναι το αν θα προβω η οχι σε παραγγελια απο το συγκεκριμενο καταστημα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0