Κανονικά!
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
-
Ο/H intheend έγραψε:
Παίδες μετά ένα δίμηνο απραξίας προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Bluetooth Nokia BH-118 Μαύρο
| Multirama.gr . Το φόρτισα κανονικά , άνοιξε και το φωτάκι παίζει αλλά δεν το βλέπει το τηλεφωνο για κανένα λόγο. Βλέπει οτι συσκευές υπάρχουν τριγύρω άλλα όχι το συγκεκριμένο. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
Υ.γ . δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις του τηλ που κάνεις ορατή/αόρατη την συσκευή!
-
-
-
-
Εννοείται φίλε μου ότι έχει καλύτερη κάμερα από το mi5 . Αλλά είναι και μακράν πιο γρήγορο . Εκεί είναι το μεγάλο ατού ... Και η ποιότητα κατασκευής είναι σε άλλα επίπεδα. Προσωπικά αξίζει την μετάβαση. Τα είχα και τα δύο και πραγματικά βλέπω τεράστιες διαφορές. 6gb ram είναι must ειδικά αν θες να παίζεις με miui.
-
Το ξερω. Εχω παει κ το εχω δει στο mi store. Η καμερα με ξενισε καπως γιαυτο ρωτησα. Οτι ειναι γρηγορο κτλ... Το καταλαβα μολις το επιασα στα χερια μου!!Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Το ξερω. Εχω παει κ το εχω δει στο mi store. Η καμερα με ξενισε καπως γιαυτο ρωτησα. Οτι ειναι γρηγορο κτλ... Το καταλαβα μολις το επιασα στα χερια μου!!
-
-
-
@Bazilepap
@chrisnik
για μενα ενα πραγμα που με χαλασε ηταν τα notification led παντα ασπρο και μου φανηκε καπως βαρυ.....
τωρα απο rom miui και τι κανει δεν ξερω γιατι απο την πρωτη μερα την αλλαξα(μεχρι να ξεκλειδωσω.....αλλο κολλημα και αυτο)....για μενα και παλι το ξαναλεω με τα spec του mi6 προτιμησα και πηρα το one plus 5 (εχει και amoled οθονη).....
παραπανω δεν μπορω να πω τιποτα γιατι ουτε 20 μερες το κρατησα.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0