Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι. Δοκίμασε και 1) factory reset από twrp αλλά θα σβηστούν τα πάντα και ξανά flash. η 2) εάν θες ποιο hard πάτα και format data αλλά εκεί θα πρέπει να έχεις έτοιμη την ρομ να την ξανά περάσεις χειροκίνητα στην μνήμη του κινητού για να την φλασαρεις μετά μιας και μετά θα είναι άδειο χωρίς ρομ. 3) Στην έσχατη για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι θέμα η εγκατάσταση της ρομ αλλά έχει προβλήματα η κάμερα σου θα πρέπει να φλασαρεις μια fastboot ρομ διάβασε Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) με το unlock tool από εδώ Xiaomi MIUI Official Forum αφού έχεις πάρεις πρώτα back up στο pc τα απαραίτητα προσωπικά σου στοιχεία βίντεο φώτο επαφές κλπ να μπει η fastboot ρομ να καθαρίσει εντελώς το κινητό να γίνει μαμά και μόνο τότε θα είσαι σίγουρος 100%. Μετά βέβαια στήσιμο από την αρχή χειροκίνητα και όχι από cloud για να έχεις καθαρό κινητό. Ότι είναι να κάνεις κάντο σύντομα και στην έσχατη εάν έχεις θέμα μιλά με το μαγαζί που το πήρες!!
.
Ο/H geozn8 έγραψε:
Ο/H geozn8 έγραψε:
-
Φιλε μου μιλα με τα ελτα ποσο πιο γρηγορα μπορουν να το στειλουν.οσο για να το κρατησεις..νομιζω δεν χωραει συζητηση!ουτεν καν!!λογικα με το που το δουν θα σου στειλουν κατευθειαν αλλο.εισαι πραγματικα ατυχος.κανα δυμηνο πιστευω θα το φας στην καλυτερηMi 11 pro
-
@than73 εννοειτε οτι θα περασεις την rom που ειχε οταν το πηρες και να κλειδωσεις τον bootloader......πριν το στειλεις.....
-
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας....Μάλλον θα το στείλω πίσω. Μήπως μπορείτε να με κατευθύνετε πως να κλειδώσω πάλι και πως να περάσω τι μαμά recovery..? Την global stable που είχε πάνω την περνάω όταν περάσω το recovery ή πριν? Και μια τελευταία ερώτηση, το κατάστημα λέει ότι θα μου στείλει καινούργιο όταν παραλάβει. Είμαι καλυμμένος για όλο αυτό το διάστημα με τα χρήματα που έχω δώσει αφού δε θα έχω τίποτα στα χέρια μου? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν μου έχει να στείλω πίσω τίποτα και μάλιστα τόσο ακριβό.....
-
Με τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) και στο miFlash θα βάλεις την επιλογή clean all&lock για να κλειδώσει και ο bootloader και θα κάνεις και αφαίρεση το mi account από την συσκευή
Redmi Note 3 pro -
Καλησπέρα. Είμαι σε αναμονή λόγο καθυστερήσεων κάποιον αξεσουάρ και μέσα σε διάφορα παράγγειλα για το mi6 μου τον φορτιστή BlitzWolf® BW-S9 18W USB Charger EU for Qualcomm QC2.0, QC3.0, και αν θυμάμαι καλά κάποιος φίλος διάβασα πρόσφατα μάλλον ο @demakhs είπε ότι έχουν πρόβλημα γενικά οι blitzWolf με της τάσεις τους και ότι μπορεί να σου κάνει και ζημιά στο κινητό σου.. Ισχύει κάτι τέτοιο βγάζουν προβλήματα αυτοί οι φορτιστές είναι αναξιόπιστοι ..???Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Ειχε το eshop καλες προσφορές για φορτιστές...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0