Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H ktsiaras έγραψε:
απέτυχε 3 φόρες με την γνωστή διαδικασία
-
-
Μια βοήθεια παιδιά. Έχω γράψει κ στο αντίστοιχο νήμα της ρομ αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Έκανα εγκατάσταση το καινούριο twrp (για να περάσω την 8.1.18) κ καθώς έκανα reboot σε recovery με πέταξε σε fastboot mode. Το θέμα είναι ότι κ από power + volume up, κ από την εφαρμογή της αναβάθμισης με πετάει σε fastboot mode. Εν ολίγοις δεν μπορώ να μπω σε twrp. Σε mi6.
-
Ποια ROM είχες στην συσκευή σου ?
Δοκίμασε να το ξανακάνεις Flash από FastBoot, και στο τέλος δώσε την εντολή fastboot boot και το πλήρες όνομα του αρχείου του recovery image. -
Ειχα κ έχω την 7.12.7. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο κινητό μου. Μόνο ότι με όλους τους τρόπους αντί να μπαίνει στο recovery mode μπαίνει μόνο σε fastboot mode. Θα δοκιμάσω αύριο να περάσω twrp κ rom από fastboot. Απλά μου είναι περίεργο το γιατί έγινε??
-
Μήπως είναι κατεστραμμένο το αρχείο που κατέβασες ?
-
λιγη βοηθεια. εβαλα το καινουργιο twrp με fastboot. ok. εκανε την εγγατασταση και τωρα πριν να κανει βοοτ στο συστημα , μετα απο λιγο διαβασμα με ξαναπεταει στο twrp
----------------------------
ΟΚ τελικα απο το καινουργιο twrp εκανα fr wipedelciv -cash cash και data μετα εκανα επανεκινηση στο twrp - μετα εγκατασταση την ρομ και εκατσε μια χαρα. αντε τωρα να δουμε τι λεει η ρομ.Τα ξαναλεμε.
------------------------------------------------
ΟΟΟΟππαααα
Παω να κανω επανεγκατασταση εφαρμογεςκαι μου λεει για το netflix .( H συσκευη σας δεν ειναι συμβατη με αυτη την εκδοση)????? Παντος με την 8.1.1 ηταν μια χαρα.
----------------------
ΟΚ mitsoskartalas ,ευχαριστω. -
-
@Tseligas2000 και στην global devloper γίνεται..βρες apk από apk mirror και κατέβασε δε θα έχεις θεμα
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
η εφαρμογη καθαρισμου χρειαζετε η ειναι το ιδιο με το καθαρισμα που υπαρχει στην εφαρμογη ασφαλεια ?
--------------------------
Η Καινουργια ρομ θελει πολυ δουλεια για να μεταγλωτιστει ικανοποιητικα!! -
Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έρχονται οι ειδοποιήσεις από το viber, δεν ακούγεται ο ήχος? Της έχω δώσει της εφαρμογής όλα τα δικαιώματα. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με την προηγούμενη. Κατά τα άλλα η καινούργια ρομ είναι φοβερή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0