Καλημέρα σας. Ξέρει κανείς να μου πει: αν έχω κλειδωμένη την οθόνη και δεχθώ μία κλήση να μη φαίνεται ο αριθμός αλλά μόνο το όνομα αυτού που με καλεί.
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος αλλος προβλημα με τα θεματα οταν παταω new λεει αδυναμια συνδεσης στο δικτυο
-
Καλημέρα. Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ. Έχω φωτογραφίες από διάφορες πηγές. (fb, viber κλπ). Μπαίνουν στο φάκελο "πρόσφατα". Τις οργανώνω σε άλμπουμ. Θέλω να μην φαίνονται στον φάκελο "πρόσφατα*. Έτσι και τις σβήσω από τα πρόσφατα, σβήνονται και από τα άλμπουμ. Πώς γίνεται να αδειάσει ο φάκελος "πρόσφατα" και να μείνουν οι φάκελοι με τις φωτογραφίες που οργάνωσα;
-
Ο/H Giovan έγραψε:
Καλημέρα. Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ. Έχω φωτογραφίες από διάφορες πηγές. (fb, viber κλπ). Μπαίνουν στο φάκελο "πρόσφατα". Τις οργανώνω σε άλμπουμ. Θέλω να μην φαίνονται στον φάκελο "πρόσφατα*. Έτσι και τις σβήσω από τα πρόσφατα, σβήνονται και από τα άλμπουμ. Πώς γίνεται να αδειάσει ο φάκελος "πρόσφατα" και να μείνουν οι φάκελοι με τις φωτογραφίες που οργάνωσα;
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
μετα το μιυι 10 τα volume buttons σαν προεπιλογη ελεγχουν τον multimedia ηχο και οχι τον ηχο κλησης.
γινεται με καποιο fix/εφαρμογη να αλλαξει και να επανελθει? -
Ειμαι στην 8.10.11 dev
τωρα στη νεα μου εβγαλε μηνυμα για factory reset κτλ γιατι θα εχει china source ...
Πρεπει οπωσδηποτε να γινει factory reset ? μη δοκιμασω να τη βαλω δηλαδη κανονικα οπως τωρα ; -
Ο/H prekasg έγραψε:
Ειμαι στην 8.10.11 dev
τωρα στη νεα μου εβγαλε μηνυμα για factory reset κτλ γιατι θα εχει china source ...
Πρεπει οπωσδηποτε να γινει factory reset ? μη δοκιμασω να τη βαλω δηλαδη κανονικα οπως τωρα ;
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
Ειμαι στην 8.10.11 dev
Πρεπει οπωσδηποτε να γινει factory reset ? μη δοκιμασω να τη βαλω δηλαδη κανονικα οπως τωρα ;
-
-
Τελειωμένο κινητό μου είπε κάποιος πως είναι πλέον το mi 6! Πήγα σε κάποιο μαγαζί για να βρω τζαμακι προστασίας και θήκη και μου λέει δεν έχουμε κανένα από τα δύο γιατί έχει τελειώσει αυτό το κινητό! Ενάμιση χρόνο το έχω σχεδόν είμαι σούπερ ικανοποιημένος αλλά λέω, πως γίνεται και κάτι που πριν λίγους μήνες ήταν ναυαρχίδα τώρα θεωρείται τελειωμένο!
Διάβασα και εδώ έναν σύνδεσμο που ανέβηκε με το ποιες συσκευές θα πάρουν το android 9 και το Mi6 δε το είχε!
Με βλέπω να αρχίζω σιγα σιγά να μαζεύω χρήματα για το mi9 -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0