Αποστολε έχω αυτη
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
- Mi-6
-
-
-
Ευχαριστο αποστολή άραγε θα συμπεριλάβουν το api2
-
Καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια έχω το Mi6 6g 128g και είναι ξεκλειδωμενο φοράει την τελευταία global stable και θέλω να χριμοποιησω εφαρμογή που δεν παίζει σε root κινητά, με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω unroot??
Ευχαριστώ -
Ο/H kostatos έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια έχω το Mi6 6g 128g και είναι ξεκλειδωμενο φοράει την τελευταία global stable και θέλω να χριμοποιησω εφαρμογή που δεν παίζει σε root κινητά, με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω unroot??
Ευχαριστώ
Ίσως το πρόβλημά σου να είναι πως έχεις ξεκλείδωτο bootloader και όχι το ROOT.
Σε ποια εφαρμογή έχεις πρόβλημα ? -
-
Ίσως επειδή έχεις ξεκλείδωτο bootloader να έχεις χάσει την πιστοποίηση Safety Net στην συσκευή σου.
Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να κατεβάσεις και να βάλεις την εφαρμογή του Netflix από εδώ >> # -
Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ
-
Καλησπέρα, τελικά δοκίμασα και από το aptoide να βαλω την εφαρμογή του netflix την έκανε εγκατάσταση αλλά τελικά δεν έπαιξε βγάζοντας το ίδιο μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή, υπάρχει άλλη λύση? Πως μπορώ να κλειδώσω bootloader?
-
Είχα το ίδιο θέμα με το mi8.
Googlαρε το και θα σου βγάλει ένα λινκ με την εφαρμογή του Netflix .Το κατεβάζεις και όλα καλά.Τώρα βλέπω κανονικά και με ξεκλείδωτο bootloader..Αν και σκέφτομαι να το ξανακλειδωσω αφού οι custom roms δεν είναι και ότι πιο σταθερό.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Sim έγραψε:
αφού οι custom roms δεν είναι και ότι πιο σταθερό.
Πάνω από τρία χρόνια τώρα έχω μόνο xtrv. -
XTRV με NETFLIX και παίζει κανονικά σε redmi note 5, κάτι άλλο παίζει και όχι το ξεκλείδωμα του bootloader.
Μπορείτε να βάλετε μία φώτο από το play store με το μήνυμα που σας βγάζει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0