Διαφήμιση

[XTRV - AROMA] Άρχισε η διανομή των πρώτων XTRV ROM με AROMA Script.

• Κατα την γνώμη μου,φοβερή η aroma!Μπορείς να επιλέξεις τι θα προσθέσεις στη συσκευή σου και να την εξατομικευσεις απόλυτα!Όταν είχα παλιότερα ένα άγνωστο τηλεφωνο,ας πούμε μια κινεζική απομίμηση ενος γνωστού smartphone, υπήρχε ένα σάιτ που εβγαζε roms με aroma που και που για να αναβαθμίζεται η συσκευή.Πραγματικα ανυπομονώ να την δοκιμάσω!
    • Με την εγκατάσταση της ΟΤΑ ROM (Mi-4C Libra) – XTRV-7.5.19 AROMA (V8 Developer), παρατήρησα τα ακόλουθα:
      1. Δεν έχω αυτόματη φωτεινότητα
      2.Μετά από επιλογή στοιχείου στην κουρτίνα (πχ σβήσιμο wifi), η κουρτίνα ανεβαίνει και πρέπει να την κατεβάσεις πάλι για να κάνεις άλλη επιλογή (δύσχρηστο)
      3.Το εικονίδιο, στην περίπτωσή μου το magisk, δεν υπάρχει παρά το γεγονός ότι η συκευή είναι rooted
      4.Προσπάθησα και έκανα πάλι εγκατάσταση το magisk από TWRP αλλά και πάλι δεν εμφανίστηκε. Μου θυμίζει περίπτωση που αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν.
      5. Με την εγκατάσταση και με επιλογή την "προεπιλογή" της rom ως πρώτη οθόνη πήρα τελείως διαφορετική από την γνωστή, με Google εφαρμογές και τις λοιπές εφαρμογές όλες μαζί σε μια οθόνη κυλιόμενη σε λευκό φόντο. Εγκατέστησα πάλι με customise επιλογή, αυτή τη φορά,και επέλεξα installer της miui και επανήλθε η γνωστή πρώτη οθόνη του θέματός μου.
      Επίσης κατά την πρώτη εγκατάσταση εξαφανίστηκαν όλοι οι φάκελοι ομαδοποιημένων εφαρμογών μου στην οθόνη, διασκορπίζοντάς τες μεμονωμένα στις οθόνες. Αναγκάστηκα να τους ξαναφτιάξω. Στη δεύτερη όμως, την customise εγκατάσταση, δεν μου χάλασε τους φακέλους.

Αυτά για να βοηθήσω στην εξέλιξη της aroma μια και είχα την χαρά και τιμή να είμαι ένας από αυτούς που την δοκιμάζουν
      :)
    • Ο/H Nelias έγραψε:

Με την εγκατάσταση της ΟΤΑ ROM (Mi-4C Libra) – XTRV-7.5.19 AROMA (V8 Developer), παρατήρησα τα ακόλουθα:
      1. Δεν έχω αυτόματη φωτεινότητα
      2.Μετά από επιλογή στοιχείου στην κουρτίνα (πχ σβήσιμο wifi), η κουρτίνα ανεβαίνει και πρέπει να την κατεβάσεις πάλι για να κάνεις άλλη επιλογή (δύσχρηστο)
      3.Το εικονίδιο, στην περίπτωσή μου το magisk, δεν υπάρχει παρά το γεγονός ότι η συκευή είναι rooted
      4.Προσπάθησα και έκανα πάλι εγκατάσταση το magisk από TWRP αλλά και πάλι δεν εμφανίστηκε. Μου θυμίζει περίπτωση που αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν.
      5. Με την εγκατάσταση και με επιλογή την "προεπιλογή" της rom ως πρώτη οθόνη πήρα τελείως διαφορετική από την γνωστή, με Google εφαρμογές και τις λοιπές εφαρμογές όλες μαζί σε μια οθόνη κυλιόμενη σε λευκό φόντο. Εγκατέστησα πάλι με customise επιλογή, αυτή τη φορά,και επέλεξα installer της miui και επανήλθε η γνωστή πρώτη οθόνη του θέματός μου.
      Επίσης κατά την πρώτη εγκατάσταση εξαφανίστηκαν όλοι οι φάκελοι ομαδοποιημένων εφαρμογών μου στην οθόνη, διασκορπίζοντάς τες μεμονωμένα στις οθόνες. Αναγκάστηκα να τους ξαναφτιάξω. Στη δεύτερη όμως, την customise εγκατάσταση, δεν μου χάλασε τους φακέλους.

Αυτά για να βοηθήσω στην εξέλιξη της aroma μια και είχα την χαρά και τιμή να είμαι ένας από αυτούς που την δοκιμάζουν
      :)
      για το μόνο που μπορώ να σε βοηθήσω είναι για το No2
      Ρυθμίσεις.... γραμμή κατάστασης...απενεργοποιείτε την σύμπτυξη....εγινε
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostas1alina έγραψε:

για το μόνο που μπορώ να σε βοηθήσω είναι για το No2
      Ρυθμίσεις.... γραμμή κατάστασης...απενεργοποιείτε την σύμπτυξη....εγινε
      Σε ευχαριστώ πολύ...πράγματι ήταν τόσο απλό.
      Μια ερώτηση όμως...στην ανάρτησή μου η ξαπλώστα και η ομπρέλλα ηλίου πως βρέθηκαν επάνω της οέοοοοο ?(
    • Ο/H Nelias έγραψε:

Ο/H kostas1alina έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ...πράγματι ήταν τόσο απλό.Μια ερώτηση όμως...στην ανάρτησή μου η ξαπλώστα και η ομπρ
      τα πατάμε αυτά...τα πατάμε
    • Διαφήμιση
    • Ο/H epkakas έγραψε:

Μπράβο ρε παιδιά!! Εξαιρετική προσπάθεια!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοέχ
      Έχει βγει και για την κινηταρα μας Aroma?
    • περιμενω για markw φανταστικη δουλειά παιδιά και ειδικά το ΟΤΑ update θα τα σπαει!!!! :thumbup:
      Νικητας!!
    • Ο/H kinezakias έγραψε:

Ο/H epkakas έγραψε:

Μπράβο ρε παιδιά!! Εξαιρετική προσπάθεια!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2
      Έχει βγει και για την κινηταρα μας Aroma?

Αναμένουμε!

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Peter.gr
    • εν αναμονη λοιπον για την 7.5.18 για redmi note 2
      η 7.5.11 μου εβγαλε προβλημα στη σιμ1 δεν δεχοταν το πιν οταν απενεργοποιησα τη συσκευη οντας σε λειτουργια πτησης...
      wipe dalvik cache και εστρωσε.
      επισης η δονηση δεν πιανει σε ολα τα πληκτρα του πληκτρολογιου google δεν δοκιμασα ακομα το swiftkey.
      αλλο ειναι οτι
      η αφη δεν δουλευει παντα στο "τ"και αντι για "ν" και "μ" πατιεται το κενο διαστημα και η "." αντιστοιχα ενω αρκετες φορες χρειαζεται επαναλαμβανο.ενη πιεση για να βγει το γραμμα.
      η θερμοκρασια παραμενει υψηλη μετα απο συνεχο.ενη χρηση ειδικα με δεδο.ενα.
      αυτονομια μπαταριας καμια βελτιωση ακομα και με δικτυο 2g.

Αλλα overall
      it 's a great pleasure to be testing the future!!!!!
    • Διαφήμιση
    • @spi8askap σε Aroma θα λάβετε την νέα XTRV-7.5.25 μόλις είναι έτοιμη... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)