Εγώ σε Kenzo δεν έχω τέτοιο θέμα. Μήπως να ξαναπερνουσες την ρομ άλλη μια φορά; Εμενα δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα αυτή η ρομ!Ο/H alvin1983 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Σε Kenzo βρήκα ένα bug.
Όταν κατεβάζω κάτω την γραμμή κατάστασης παίζει το φως της οθόνης. Αυξομειώνεται και αν το κρατήσω λίγο κάπου στη μέση τρεμοπαίζει η φωτεινότητα. Όχι ότι είναι τραγικό, απλά το αναφέρω.
[XTRV-7.5.11] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/5 16:06)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H x3000x έγραψε:
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Σε Kenzo βρήκα ένα bug.
Όταν κατεβάζω κάτω την γραμμή κατάστασης παίζει το φως της οθόνης. Αυξομειώνεται και αν το κρατήσω λίγο κάπου στη μέση τρεμοπαίζει η φωτεινότητα. Όχι ότι είναι τραγικό, απλά το αναφέρω.
-
Αναμένουμε για το Kate ! Εν τω μεταξύ ο πλοηγός του κινητού δεν αναβαθμίζεται! Δεν θα πρεπε σε κάθε rom που βγαίνει να αναβαθμίζεται και ή εφαρμογή του πλοηγόυ ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@x3000x σε εξωτερικό χώρο μου το έκανε με απευθείας έκθεση ηλίου στην οθόνη και στον proximity sensor. Στο σπίτι δε το κάνει.
@Valmans10 Ποιά εφαρμογή?Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
μόλις περάστηκε σε ido με την βοήθεια του αδερφού..... @THUKIS
καλή....φαίνεται.
το πρόβλημα με το σήμα της κινητής παραμένει...(πολύ χαμηλό).
στην εφαρμογή του forum όταν επιλέγεις παζάρι και μόνο παζάρι---το βλέπεις στα 2/3 της οθόνης.
στις επαφές πετάγεται από το Ρ στο Ζ.
160 χαρακτήρες ok.
gps κλειδώνει αμέσως.
wifi ok.
προς το παρόν το έχω χωρίς root.
τα άλλα εν καιρώ......
εξαιρετικά παιδιά-μπράβο σας..συνεχίστε έτσι!!!
ααααααααααα για εσάς τοy antutu..... -
-
Ψαχνοντας στο ιντερνετ για το πρόβλημα με τη μπαταρία σε nougat, αρκετοί αναφέρουν ότι λύθηκε με factory reset. Το έχει δοκιμάσει κάποιος?
-
Ο/H vayio έγραψε:
Ψαχνοντας στο ιντερνετ για το πρόβλημα με τη μπαταρία σε nougat, αρκετοί αναφέρουν ότι λύθηκε με factory reset. Το έχει δοκιμάσει κάποιος?
-
το antutu ανέβηκε στο 78900!!!!
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-