[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H Jinthegod έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Οι διορθωμένες εκδοσεις θα είναι έτοιμες μέχρι το απόγευμα...
-
Ρε παιδιά, μία χαζή ερώτηση. Με το touch δουλεύει η aroma όπως το twrp ή με τα κουμπιά της έντασης και το power button; Προσπαθώ με την αφή και δε γίνεται τίποτα, δεν προχωράει στο επόμενο μενού πέρα από την επιλογή γλώσσας, αν χρησιμοποιήσω τα κουμπιά βλέπω κάποια απόκριση αλλά και πάλι τίποτα. Αν πατήσω το power button μου βγάζει το μενού αλλά με την αφή δεν επιλέγει πάλι τίποτα και πρέπει να χρησιμοποιήσω τα κουμπιά. Σε Nikel είμαι.
EDIT: αφού πάλεψα με τα κουμπιά μετά απο πολύ ώρα τη πέρασα. Με την αφή πάντως εμένα δε μου δουλεύει (δε ξέρω αν έτσι πρέπει να είναι ή όχι) -
Ο/H Jinthegod έγραψε:
Πως θα γίνει να μου έρχεται Mail για το mi MIX? Μου ήρθαν δύο email (mi4, redmi note 3) και όχι για το mi MIX.
Μην ξεχνάς πως η Xiaomi σταμάτησε την διάθεση των ROM γιατί ετοιμάζει την Nougat.
Οπότε θα περιμένεις και εσύ όπως και εγώ να βγουν νέες ROM..
=============== Μαι 27th 2017, 12:51pm ===============
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Ρε παιδιά, μία χαζή ερώτηση. Με το touch δουλεύει η aroma όπως το twrp ή με τα κουμπιά της έντασης και το power button; Προσπαθώ με την αφή και δε γίνεται τίποτα, δεν προχωράει στο επόμενο μενού πέρα από την επιλογή γλώσσας, αν χρησιμοποιήσω τα κουμπιά βλέπω κάποια απόκριση αλλά και πάλι τίποτα. Αν πατήσω το power button μου βγάζει το μενού αλλά με την αφή δεν επιλέγει πάλι τίποτα και πρέπει να χρησιμοποιήσω τα κουμπιά. Σε Nikel είμαι.
EDIT: αφού πάλεψα με τα κουμπιά μετά απο πολύ ώρα τη πέρασα. Με την αφή πάντως εμένα δε μου δουλεύει (δε ξέρω αν έτσι πρέπει να είναι ή όχι)
Ισως θα πρέπει να αλλάξεις το ΤWRP Recovery που έχεις. -
Με την 3.1.0-1 είμαι, αλλά θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ.
-
-
καλό μεσημέρι παιδιά. Μόλις έκανα εγκατάσταση την νέα Ρομ δυστυχώς όμως χωρίς aroma installer. Την έκανε κανονικά όπως πριν. Από recovery όπως πάντα. Έκανα κάτι λάθος;;;;
-
Ο/H halkpao έγραψε:
καλό μεσημέρι παιδιά. Μόλις έκανα εγκατάσταση την νέα Ρομ δυστυχώς όμως χωρίς aroma installer. Την έκανε κανονικά όπως πριν. Από recovery όπως πάντα. Έκανα κάτι λάθος;;;;
Ίσως η συσκευή μείνει χωρίς AROMA αλλά με την κανονική XTRV την οποία και παρέλαβες.
Άρα δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος, και εγκατέστησες σωστά την κανονική XTRV ROM.
Θα δούμε.. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H halkpao έγραψε:
Άρα δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος, και εγκατέστησες σωστά την κανονική XTRV ROM.
Θα δούμε..
Ο/H gkalen έγραψε:
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Jinthegod έγραψε:
Πως θα γίνει να μου έρχεται Mail για το mi MIX? Μου ήρθαν δύο email (mi4, redmi note 3) και όχι για το mi MIX.
Μην ξεχνάς πως η Xiaomi σταμάτησε την διάθεση των ROM γιατί ετοιμάζει την Nougat.
Οπότε θα περιμένεις και εσύ όπως και εγώ να βγουν νέες ROM..
=============== Μαι 27th 2017, 12:51pm ===============
Ο/H MarkosVL έγραψε:
EDIT: αφού πάλεψα με τα κουμπιά μετά απο πολύ ώρα τη πέρασα. Με την αφή πάντως εμένα δε μου δουλεύει (δε ξέρω αν έτσι πρέπει να είναι ή όχι)
Ισως θα πρέπει να αλλάξεις το ΤWRP Recovery που έχεις.
Καλησπέρα κι από εμένα στο φόρουμ. Σε hennessy τι να περιμένουμε;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες