ενω τα δρακάκια μας παραμένουν υπέροχα. Λατρευτέ μου snapdragon!
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Μπράβο παιδιά.
Μόλις κατέβηκε και εγκαταστάθηκε σε Redimi Note 3 Hennessy. Όλα πήγαν καλά κατά την διάρκεια της εγκατάστασης. Χωρίς καμία κόκκινη επισήμανση κατά την διάρκεια αυτής. Όσο αφορά την ίδια την Ρομ θα δούμε με την χρήση της επόμενες μέρες. Αυτό που θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι αφορά το Άρωμα script. Σ' αυτή την δεύτερη έκδοσή του είναι πιο ενημερωμένο και εμπλουτισμένο με περισσότερες επιλογές. Πολύ καλή η προσθήκη για την αφαίρεση των stock miui εφαρμογών όπως note - mail-browser-album κ.τ.λ. Όμως εδώ θα ήθελα να ρωτήσω τι θα γίνει αν αφαιρέσουμε μια εφαρμογή την οποία μέσω του Άρωμα δεν την αντικαθηστούμε με κάποια άλλη. Θα μηνούμε χωρίς browser ή album και θα πρέπει να βάλουμε κάποιο άλλο αντίστοιχα από play store; Θα υπάρξει πρόβλημα με την λειτουργία του κινητού ή τα προτείνεται γιατί δεν θα υπάρχει πρόβλημα;
Το δεύτερο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι ενώ στην πρώτη έκδοση που δοκιμάσαμε με το τέλος της εγκατάστασης υπήρχε προτροπή για σώσιμο ενός log file αυτή την φορά δεν υπήρχε. Αφαιρέθηκε εσκεμμένα ή είναι κάποιο bug;
Και τρίτο και τελευταίο, αφορά το φανταστικό λογότυπο του forum. Πολύ καλό και ωραίο αλλά παρατήρησα ότι γράφετε "ARΩΜΑ" και όχι "ΑΡΩΜΑ". Έγινε εσκεμμένα ή ξέφυγε; Νομίζω ότι για ένα Ελληνικό forum το οποίο δεν υποστηρίζει τα Greecklish θα έπρεπε να γράφει το δεύτερο.
Μπράβο και πάλι παιδιά, ελπίζω να βοήθησα λίγο για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Περιμένω την επόμενη έκδοση, που σίγουρα θα έχετε προσθέσει και άλλες επιλογές-δυνατότητες.
-
Ο/H Dasop έγραψε:
Και με το τελευταίο email πάλι τα ίδια...δείχνει να προχωράει αλλά πολύ γρήγορα μου λέει οκ και δεν έχει περάσει τίποτα...μήπως να πάρουμε κανέναν παππά?
Βρείτε την εντολή format("ext4", "EMMC", "/dev/block/bootdevice/by-name/system", "0", "/system"); και αντικαταστήστε την με την format("ext4", "EMMC", "/dev/block/platform/mtk-msdc.0/11230000.msdc0/by-name/system"); ή διαγράψτε εντελώς την γραμμή.
Ξανατρέξτε το flash της ROM και πρέπει να είναι εντάξει...
Θα δώσουμε FIX, όταν μας πείτε πως είναι οκ. -
-
UPDATE για το RedmI Note 4 (Νikel)....
Ξανακατεβάστε την ROM από το πρώτο Link στο mail σας (Server) και θα έχετε την διορθωμένη Version. -
Κατεβάζω πάλι μιας και "έχασα" το αρχείο?!?
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ποιο είναι το πρώτο εμένα τόσα που έχουν έρθει έχω μπερδευτεί λίγο μόνο από το τελευταίο μπορούσα να την κατεβάσω και δεν κάνει εγκατάσταση
-
Ο/H fazer1000 έγραψε:
ποιο είναι το πρώτο εμένα τόσα που έχουν έρθει έχω μπερδευτεί λίγο μόνο από το τελευταίο μπορούσα να την κατεβάσω και δεν κάνει εγκατάσταση
Κατεβάζεις από αυτό που λέει Server. -
-
Καλησπέρα. Σε redmi 3 pro (IDO)μετά την εγκατάσταση της V8_XTRV_arΩma_7.5.25 με προεπιλογη (η ληψη έγινε από τον πρώτο server από το τελευταίο mail 27/05/2017 15:31) ο οθόνη δεν εμφανίζει τα εικονίδια (δείχνει μόνο την ώρα την ένδειξη της μπαταρίας το σήμα και το όνομα της της κινητής τηλεφωνίας) όλη η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη.
-
Ο/H fkakavakis έγραψε:
Καλησπέρα. Σε redmi 3 pro (IDO)μετά την εγκατάσταση της V8_XTRV_arΩma_7.5.25 με προεπιλογη (η ληψη έγινε από τον πρώτο server από το τελευταίο mail 27/05/2017 15:31) ο οθόνη δεν εμφανίζει τα εικονίδια (δείχνει μόνο την ώρα την ένδειξη της μπαταρίας το σήμα και το όνομα της της κινητής τηλεφωνίας) όλη η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη.
-
Ο/H MarkosVL έγραψε:
Άλλος με πρόβλημα στο touch της aroma με Nikel;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες