Καλησπερα, επειδή θέλω να προσπαθήσω να βάλω με aroma για πρώτη φορά, μετά την αποδοχή των όρων κάνουμε εγκατάσταση (οποία από τις 4 θέλουμε) ή πρέπει να κάνουμε wipe cache πρωτα. Ειμαι στην 7.5.11 στο nikel. Επισης αν επιλέξω στην εγκατάσταση την 4 επιλογή και δεν διαλέξω πχ το messenger ενω το έχω ήδη το χάνω;
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Hermes(rn2) ArΩma μέχρι στιγμής καλά χωρίς factory reset πάνω απο τη xtrv17_5_18 με προσαρμοσμενη εγκατάσταση. Έδειξε κάποια στιγμή να κολλάει στο 60% αλλά όλα καλά (ηταν το σημείο που πέρασε τις εφαρμογές που επέλεξα) root κανονικά. Μη σας αγχώνει που στο περιβάλλον του TWRP βγάζει με κόκκινα γραμματα fail. Η ROM πέρασε κανονικά.
-
Ο/H fog έγραψε:
@zanos Η επιλογή 3 κάνει εγκατάσταση ΜΟΝΟ τη rom, χωρίς καμμιά έξτρα εφαρμογή. γι αυτο δεν βρίσκεις πχ. την εφαρμογή του φόρουμ. Είναι πολύ χρήσιμη επιλογή αν θέλουμε να έχουμε καθαρή τη rom και να προχωρήσουμε μέτα σε εγκαταστάσεις προγραμμάτων που εμείς θέλουμε.
Αν όμως συνηθίζεις να χρησιμοποιείς κάποιες από τις εφαρμογές που περιέχονται στις επιλογές του installer, η ιδανική επιλογή είναι η 4, όπου έχεις τον πλήρη έλεγχο τι θα εγκατασταθεί ή τι θα απεγκατασταθεί.
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H kostas km έγραψε:
TWRP βγάζει με κόκκινα γραμματα fail.
-
Και με το τελευταίο email πάλι τα ίδια...δείχνει να προχωράει αλλά πολύ γρήγορα μου λέει οκ και δεν έχει περάσει τίποτα...μήπως να πάρουμε κανέναν παππά?
"package_extract_dir took 00s. SetMetadataFn took 00s. package_extract_file took 00s. Patching firmware images... package_extract_file took 00s. package_extract_file took 00s. package_extract_file took 00s. package_extract_file took 00s. package_extract_file took 01s. package_extract_file took 00s. package_extract_file took 00s. package_extract_file took 00s. package_extract_file took 00s. SetMetadataFn took 00s. about to run program [/cache/miui_update] with 1 args [RELINK] Relink ... [RELINK] MIUI_CUSTOMIZED_PATH: [/cust] [RELINK] CUST_VARIANT_FILE: [/cust/cust_variant] [RELINK] ro.product.mod_device: [] [RELINK] ro.carrier.name: [] [RELINK] cust variant: [cn] RunProgramFn took 00s. Installing MIUI update... error: make_ext4fs: open: No such file or directory Installer Error (Status 0)"
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Με πρόλαβες και στο δικό μου nickel κάνει τα ίδια με προσαρμοσμένη εγκατασταση
Ακριβώς gkalen!
Αφήστε τη στην άκρη , θα ετοιμάσουμε άλλη το βράδυ , να τη δοκιμάσω κι εγώ σε νίκελ και θα σας ενημερώσουμε ..
-
-
Όποιος έχει nikel και έχει το πρόβλημα και βρίσκεται σε PC, ας κάνει ένα κόπο (αν θέλει) να κάνει extract μέσα από το zip της ROM το αρχείο updater-script που θα βρει στο φάκελο META-INF\com\google\android και να μου το στείλει στο chat στο επόμενο μισάωρο zip-αρισμένο μπας και τουλάχιστον εντοπίσουμε το πρόβλημα.
-
Πιθανώς το πρόβλημα με το script θα υπάρχει σε όλες τις ΜΤΚ συσκευές , θα διορθωθεί το βράδυ ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες