καλημέρα θα βγούν και για τα μέλη του φόρουμ η μόνο για vip
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
H arΩma, στις εκδόσεις που υπάρχει, είναι διαθέσιμη σε όλους. Στους vip είναι τα ΟΤΑ updates (επίσης για τις εκδόσεις που είναι διαθέσιμα).
-
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
-
-
Σε mail το δοκίμασα, όπου είχε κι άλλο να τραβήξει... Κ μέχρι την τελευταία ROM δούλευε κανονικά...
=============== Νοε 30th 2017, 4:48pm ===============
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Μέχρι τώρα το έκανε όπως το περιγράφω. Μετά το τελευταίο update, αντί να πηγαίνει προς τα κάτω, πηγαίνει λίγο πιο πάνω κ στο κάνει ακόμα πιο μικρό (!!!) από το αρχικό...
=============== Νοε 30th 2017, 4:52pm ===============
Παρεξηγησιμο δε θεωρώ ότι είναι, γιατί μόνο χιουμοριστική διάθεση είχα όταν το έγραφα... -
@VAG-ZAG
Ακούστηκε κι από άλλον ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη λήψη μεγάλου στιγμιότυπου , πιθανώς από sources είναι το πρόβλημα , ελπίζουμε ότι θα διορθωθεί στις επόμενες ρομς .. παρ:'ολα αυτά αναφέρθηκε ότι σε κάποιες σελίδες τραβάει κανονικά ... θα δούμε .. -
-
Στο redmi 1s παρατηρείται όπως και στο redmi 4x συναδέλφου εγώ με την τελευταία developer αυτός με miui 9 stable global? αν θυμάμαι υπάρχει μια δυσκολία στην σύζευξη του blutooth με κάποιες συσκευές που και εγώ και ο φίλος με miui 8 δεν είχαμε πρόβλημα ......γράφω μετά από πολλές δοκιμές μεταξύ μας και με υπολογιστές acer....asus...hp και με τηλέφωνα samsung hwawei asus nokia και σχεδόν στο 90%δεν καταφέραμε να συνδεθούμε ......στην δοκιμή το redmi pro με το οποίο πριν συνδεόμαστε και μετά όχι αυτό συνέχισε να συνδέεται άνετα με τις αναφερθείσες συσκευές.......τώρα αυτό ας αξιολογηθεί από το τημ γιατί δεν έχω εγώ κάτι νεώτερο στο τι μπορεί να φταίει!!!!!!!!!!!οποίο τηλέφωνο με miui 8 δοκιμάσαμε άμεση σύνδεση .....!!!!!!!Ηλίας
-
-
@nefos78
Γνωστό πρόβλημα με την google camera , απλώς ακόμα δεν έχουμε βάλει εναλλακτική , θα γίνουν όλα όπως πρέπει , έχετε κάμερα που λειτουργεί κανονικά προς το παρόν .. -
Τι ακριβώς είναι το "DPI";
Διάβασα κάποια πράγματα στο internet αλλά δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι κατάλαβα πρακτικά τι κάνει.
Ποια είναι η καλύτερη ρύθμιση (αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι);
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες