dots per inch, κοινώς πυκνότητα ανάλυσης οθόνης.
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Την μετάφραση την κατάλαβα, τι πρακτικά κάνει δεν έχω καταλάβει.
Αφού αλλάζει την πυκνότητα, σημαίνει ότι μπορώ να έχω περισσότερα ή λιγότερα εικονίδια εφαρμογών σε κάθε screen tab
Π.χ, 6 αντί για 5 στην κάτω σειρά, και παραπάνω από 20 στην υπόλοιπη οθόνη; -
μην αλλάξεις τίποτα. Δεν γνωρίζω τη σημασια της ρύθμισης, αλλά η συσκευή σου έχει κατασκευαστικά οθόνη με συγκεκριμένα dpi. Να μας πει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα.
-
Ειχα κάνει πριν μήνες την ίδια ερώτηση. Η απάντηση από τους ειδικούς του σάιτ ήταν ξεκάθαρη: Μη το πειράζετε!!! Αφήστε το στο default!!!
-
O αριθμός των εικονιδίων είναι επιλογή πλέγματος μέσα από το miui, για τις διαστάσεις που υποστηρίζει ή ακόμη και περιορισμός από το θέμα που χρησιμοποιούμε.
Η αλλαγή των dpi, στην καλύτερη, να κάνει τα πάντα μικρότερα(γραμματοσειρά κλπ.), αν τα αυξήσουμε ή μεγαλύτερα αν βάλουμε λιγότερα dpi.
Στη χειρότερη μπορεί να "σπάσει" τα εικονίδια ή και να δημιουργήσει πρόβλημα στη συνολική λειτουργία του interface. -
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Αυτή εδώ τι ακριβώς είναι ρε παιδιά?
DEV ή STABLE?
Xiaomi-Miui Hellas XTRV V9.1.3.0 NXKCNEI
Μέχρι τώρα κατάλαβα πως η αντίστοιχη ARΩMA είναι Stable...
Αυτή που έβαλες επάνω είναι STABLE ROM (Οχι Stable ARΩΜΑ).
=> xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI4c_V9.1.3.0.NXKCNEI_v9-7.0.zip -
-
Καλησπέρα παίδες,έχω την εξής απορία, που δεν ξέρω αν είναι η εντύπωσή μου ή χρειάζεται να κάνω κάποια εσωτερική ρύθμιση?
(υπόψιν προς το παρόν λειτουργώ με μια παλιά ΡΟΜ οπότε δεν το έψαξα ιδιαίτερα). Όταν ανοίγεις τις ρυθμίσεις του Nova Launcher και μετά πας κάπου αλλού (χωρίς να το κλείσεις) και πατήσεις μετά τις πρόσφατες εφαρμογές δεν εμφανίζεται,με αποτέλεσμα να πρέπει να πας πάλι στις εφαρμογές για να το ξανανοιξεις.
Ισχύει όντως αυτό....?
THX -
Από όσο ξέρω έτσι λειτουργεί. Αν θες ένα πιο γρήγορο τρόπο να εμφανίσεις τα settings, δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα ένα κενό σημείο στη home screen και στα κουμπιά που θα εμφανιστούν είναι και αυτό.
-
Ο/H lbchX έγραψε:
Καλησπέρα παίδες,έχω την εξής απορία, που δεν ξέρω αν είναι η εντύπωσή μου ή χρειάζεται να κάνω κάποια εσωτερική ρύθμιση?
(υπόψιν προς το παρόν λειτουργώ με μια παλιά ΡΟΜ οπότε δεν το έψαξα ιδιαίτερα). Όταν ανοίγεις τις ρυθμίσεις του Nova Launcher και μετά πας κάπου αλλού (χωρίς να το κλείσεις) και πατήσεις μετά τις πρόσφατες εφαρμογές δεν εμφανίζεται,με αποτέλεσμα να πρέπει να πας πάλι στις εφαρμογές για να το ξανανοιξεις.
Ισχύει όντως αυτό....?
THX
-
@BanditGR & @fog tnx both of you!
Σωστό και αυτό που λέει η Irene, να το βάλω ως widget !
Απλά εγώ το έλεγα επειδή μπαίνω σε ρυθμίσεις-το'βλεπα σαν ξεχωριστό,αλλά όπως λέει και ο Bandit αφού είναι ήδη ο Launcher!
Υ.Γ. Τνχ για το transfer, ξέχασα ότι είχε βγει το thread για να βάλω εδώ την απορία μου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες