[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
Ο/H fog έγραψε:
!
-
-
-
Ο/H Aurumnus έγραψε:
Μόλις έβαλα την Stable 9.0.5 στο Redmi Note 4 Mido και η ελεύθερη μνήμη δεν είναι ποτέ πάνω από 1,4 Gb από τα 3 Gb, και δεν έχω βάλει Facebook, Twitter και άλλα τέτοια.
Σαν πολύ μνήμη δεν τρώει η Aroma;
-
Άρα και να αλλάξω σε XTRV, πάλι τα ίδια θα είναι;
Επίσης, στην bottom row of apps (δεν ξέρω πως λέγεται αυτή η γραμμή), δεν εμφανίζει τις ονομασίες κάτω από τις εφαρμογές, όπως π.χ στο Note 3 Pro μου.
Μπορώ κάπως να εμφανίσω τις ονομασίες; -
H rom είναι η ίδια, η μόνη διαφορά είναι ο installer πριν το φλασάρισμα, με τις επιλογές.
Δες το κινητό στη χρήση πως θα είναι, το ότι έχει αρκετή δεσμευμένη ram, από τη στιγμή που κάνει καλή διαχείριση κατά τη χρήση, είναι θετικό.
Θα μπορούσες να το πεις dock και όχι, στο miui 9 δεν εμφανίζονται οι ονομασίες. Αν αλλάξει στο μέλλον ή θα υπάρχει σαν επιλογή, δεν το γνωρίζουμε. -
Παιδιά, διάβασα για το gps fix οτι περιέχει το airpush, όπου σου βάζει διαφημήσεις στο home screen και στο notification bar. Αυτο που υπάρχει στην αρ~ω~μα ρομ είναι το ίδιο που βρήκα στο λινκ πιο κάτω ή άλλο;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlab.gpsfix&hl=el -
Τα περισσότερα δωρεάν προγραμματάκια που κάνουν αλλαγή σε μια ρύθμιση για να βελτιώσουν/αλλάξουν μια λειτουργία, συνοδεύονται από διαφημίσεις, για να έχει ένα λόγο ο προγραμματιστής, πέρα από τη χαρά της δημιουργίας, να τα φτιάξει.
πχ. ένα πρόγραμμα για το calibration της μπαταρίας θα κάνει την αφαίρεση συγκεκριμένων αρχείων για να δημιουργηθούν ξανά χωρίς λάθος, αλλά μπορεί να περιέχει και διαφημίσεις. Εαν το κάνεις μόνος τις γλυτώνεις.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν ανοίξεις το zip της rom και πας στη διαδρομή /xiaomi-miui-hellas/GPS/europe/etc/ θα δεις ότι η ρομ περιέχει το conf αρχείο (τη ρύθμιση δηλαδή) και δεν είναι κάποιο πρόγραμμα που την κάνει. -
-
Τόσο πολύ, όχι.
Αν είναι η πρώτη φορά που βάζεις ελληνική rom στο mi 6, χρειάζεται πριν το flash και format data, reboot στο recovery και πέρασμα της rom. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες