Διαφήμιση

[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης.

• Οδηγός
    • Σημαντικό
    • Xiaomi
    • MIUI V8
    • για iDO ήρθαν 3 email με διαφορετικα md5 .

Το πρώτο χθες ήταν φόλα .
      Το δεύτερο 21:39 την περασα και δουλεύει ρολοι.
      Το τρίτο 15:31 σήμερα αγνώστου ταυτότητας .

@fkakavakis δοκιμασε να βάλεις default θέμα ;
    • το έχω κάνει τρεις φορές (αφού έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων) επιλέγω προεπιλογή και όλα τα υπόλοιπα ως έχουν.
      Τι ακριβως λοιπον πρέπει να προσέχω??
    • Ο/H fkakavakis έγραψε:

Καλησπέρα. Σε redmi 3 pro (IDO)μετά την εγκατάσταση της V8_XTRV_arΩma_7.5.25 με προεπιλογη (η ληψη έγινε από τον πρώτο server από το τελευταίο mail 27/05/2017 15:31) ο οθόνη δεν εμφανίζει τα εικονίδια (δείχνει μόνο την ώρα την ένδειξη της μπαταρίας το σήμα και το όνομα της της κινητής τηλεφωνίας) όλη η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη.
      Εγώ από το screenshot γιατί βλέπω ότι τρέχει ο nexus launcher ? Την εγκατέστησες με προεπιλογή την ROM (δηλαδή όχι προσαρμοσμένη εγκατάσταση) ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H THUKIS έγραψε:

για iDO ήρθαν 3 email με διαφορετικα md5 .

Το πρώτο χθες ήταν φόλα .
      Το δεύτερο 21:39 την περασα και δουλεύει ρολοι.
      Το τρίτο 15:31 σήμερα αγνώστου ταυτότητας .

@fkakavakis δοκιμασε να βάλεις default θέμα ;
      Αυτό ειναι το τριτο mail
      (VIP mail) MIUI V8 (Devel) XTRV-7.5.25 AROMA ROM για το RedMi 3/PRO (Ido)

XH
      Xiaomi-Miui Hellas <[email protected]>

Απάντηση|
      Σήμερα, 3:31 μμ

θα δοκιμάσω και το default
      Σε Ευχαριστώ

=============== Μαι 27th 2017, 6:42pm ===============

Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H fkakavakis έγραψε:

Καλησπέρα. Σε redmi 3 pro (IDO)μετά την εγκατάσταση της V8_XTRV_arΩma_7.5.25 με προεπιλογη (η ληψη έγινε από τον πρώτο server από το τελευταίο mail 27/05/2017 15:31) ο οθόνη δεν εμφανίζει τα εικονίδια (δείχνει μόνο την ώρα την ένδειξη της μπαταρίας το σήμα και το όνομα της της κινητής τηλεφωνίας) όλη η υπόλοιπη οθόνη είναι μαύρη.
      Εγώ από το screenshot γιατί βλέπω ότι τρέχει ο nexus launcher ? Την εγκατέστησες με προεπιλογή την ROM (δηλαδή όχι προσαρμοσμένη εγκατάσταση) ?
      Ναι με προεπιλογή (το αναφέρω) όχι προσαρμοσμένη
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H MarkosVL έγραψε:

Άλλος με πρόβλημα στο touch της aroma με Nikel;
      Δοκίμασε το άλλο που έχουμε στην λίστα.
      Δοκίμασα και με το 3.1.0-0 και με 3.1.0-1. Το τouch στην aroma δε μου δουλεύει, μόνο με τα κουμπιά μπορώ να κάνω δουλειά (κουμπιά εννοώ τα volume και power έτσι, για να μη ψαχνόμαστε). Και μιλώντας για αυτό πέρασα το fix τώρα και έκανε εγκατάσταση κανονικά. Τα υπόλοιπα θα φανούν στη πορεία
    • Ο/H MarkosVL έγραψε:

Δοκίμασα και με το 3.1.0-0 και με 3.1.0-1. Το τouch στην aroma δε μου δουλεύει, μόνο με τα κουμπιά μπορώ να κάνω δουλειά (κουμπιά εννοώ τα volume και power έτσι, για να μη ψαχνόμαστε). Και μιλώντας για αυτό πέρασα το fix τώρα και έκανε εγκατάσταση κανονικά. Τα υπόλοιπα θα φανούν στη πορεία
      Με την πρώτη ευκαιρία να δοκιμάσεις και με το παλιό recovery πριν το 3.1, αν δεν το βρίσκεις, στείλε μου pm. Επίσης πολύ σημαντικό, τι panel φοράει το nikel σου ?
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

UPDATE για το RedmI Note 4 (Νikel)....

Ξανακατεβάστε την ROM από το πρώτο Link στο mail σας (Server) και θα έχετε την διορθωμένη Version. :thumbsup:

Και ΝΑΙ! Επιτέλους επιτυχία!!!
      Ευχαριστούμε!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H MarkosVL έγραψε:

Με την πρώτη ευκαιρία να δοκιμάσεις και με το παλιό recovery πριν το 3.1, αν δεν το βρίσκεις, στείλε μου pm. Επίσης πολύ σημαντικό, τι panel φοράει το nikel σου ?
      Με την επόμενη έκδοση της rom θα το κοιτάξω. Θα το αφήσω τώρα που δουλεύει, μη μείνω με κανένα τούβλο. ΒΟΕ πάνελ είναι
    • BOE panel έχω κι εγώ και δουλεύει κανονικά το touch στην τελευταία TWRP...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Το twrp αυτό καθεαυτό δουλεύει κανονικά, δεν έχω πρόβλημα εκεί. Στην εγκατάσταση της aroma έχω πρόβλημα. 'Όταν αρχίζει η εγκατάσταση, στην επιλογή γλώσσας, μόλις πατήσω next με το δάκτυλο, δείχνει ότι το έχει πατήσει, νιώθω τη δόνηση, αλλά κολλάει εκεί. Το άφησα μερικά λεπτά όπως λένε οι οδηγίες μήπως ξεκολλήσει αλλά τίποτα. Μόλις όμως δοκίμασα με τα volume και power τότε μπόρεσα να προχωρήσω στην εγκατάσταση. Στο ενδιάμεσο, όποτε δοκίμαζα να επιλέξω κάτι με την αφή, δεν υπήρχε ανταπόκριση οποιουδήποτε είδους.
    • Διαφήμιση
    • Περίεργα πράγματα. Όταν μπορέσεις δες και στην επόμενη εγκατάσταση το παλιό TWRP, τουλάχιστον να αποκλείσουμε αυτό το θέμα.