Που ο μάντεψες βρε θηρίο...σου μύρισε μέχρι την Κω η μαγειρική μου
Bootloop μάλλον κακό....SOS [SOLVED]
- Διορθώθηκε
-
-
Θα ασχοληθώ διεξοδικά το απόγευμα και θα επανέλθω. Λίγο που το κοίταξα δεν βγάζω άκρη, είναι όλα κινέζικα. Θέλει να έχω ενεργοποιήσει usb debugging; Αν ναι δεν....Ο/H NasDriver έγραψε:
Σε πέρασμα μίας fastboot rom...από fastboot mode όμως...με το κινέζικο mi pc suite
Θα το βρεις εδώ ---> 小米手机助手
=============== Μαι 27th 2017, 12:39pm ===============
Τι έκανες τελικά ?
-
-
Βάλε να κατεβαίνει και η Global Stable/Developer fastboot rom που θέλεις να περάσεις από εδώ ---> Xiaomi MIUI Official Forum
-
Πριν κάνω αυτό που λες πάτησα κάτι με recovery Και με βγάζει αυτό:
-
Μπορείς να δοκιμάσεις ακι από recovery mode αλλά θα πρέπει να κατεβάσεις την αντίστοιχη recovery rom από εδώ ---> MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Μια χαρά, το είδε σε recovery Mode. Πάτησε το πρώτο κουμπί να κατεβάσει και να εγκαταστήσει την πρόσφατη Global Stable που σου προτείνει.
-
Δεν θα την κατεβάσει το pc suite Μόνο του αν πατήσω κάποιο από τα 4 κουμπιά; απλά δεν ξέρω τι λέει το καθέναΟ/H NasDriver έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις ακι από recovery mode αλλά θα πρέπει να κατεβάσεις την αντίστοιχη recovery rom από εδώ ---> MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
EDIT: Πάτησα το 1ο κουμπί όπως είπε ο φίλος Kaggelaris και κατεβάζει κανονικά την ρομ. Να δούμε αν την φλασάρει μετα. -
Το πρώτο ή το δεύτερο κουμπί κάνουν την αναβάθμιση
-
κάνε ότι σου λέει ο... Κινέζος και ο....Μεξικάνος.
θα τα κάνει όλα μόνο του το κινέζικο πολυβόλο.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Την κατέβασε. Τώρα μου βγάζει το Pc suite αυτό:
Ενώ στην οθόνη του κινηού γράφει " Updating MIUI, don't reboot the device" και έχει μια μπάρα που φόρτωσε λίγο αλλά σταμάτησε. -
Μην αποσυνδέσεις το κινητό επ ουδενί... Το κινητό θα κοιτάς και την πρόοδο της μπάρας. Έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0