[XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Τα περασα ολα με την custom επιλογη. Εφτιαξαν ολα σχεδον. Παρεμεινε το screen flickering. Πρεπει να κλειδωσω την συσκευη και να την ξεκλειδωσω για να σταματησει, που το ξανακανει μετα απο 1-2 λεπτα αυτο. Το ειχα το θεμα αυτο και με την στοκ στο συγκεκριμενο μοντελο.
-
Σε Mi max helium με custom recovery όλα καλά. Pixel launcher πολύ καλός. Γενικά τα σπάει ο aroma installer.
-
Ο/H jgougos έγραψε:
@bandit Να πω και γω ότι Από τις εφαρμογές που το miui παίζει 100% χωρις πρόβλημα και μπορείς να τις κάνεις freaze είναι :browser, cloud ,video, ημερολόγιο, μουσική. Όλες οι άλλες είναι μέρος του miui.
Αυτά...τα ολίγα. -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Βγάλαμε μερικές νέες ARΩMA ROM, στις οποίες και έχουμε διορθώσει αρκετά BUG και κάναμε πολλές βελτιώσεις στον κώδικα.
Επίσης τώρα προσθέσαμε και στις Επιλογές εγκατάστασης, την Τροποποίηση της ROM, ώστε να έχετε δυνατότητα να αλλάξετε τις εφαρμογές και τα MOD που έχετε εγκαταστήσει στην συσκευή σας,χωρίς να γίνεται flash στην συσκευή σας κανένα από τα αρχεία συστήματος που την ταλαιπωρούν με Flash ολόκληρων των Partitions.
Να σας ενημερώσουμε πως από την ROM δεν είναι έτοιμα ακόμη τα Wipes των Cache & Data, καθώς και η Google Camera.
Ο Nexus Launcher αντικαταστάθηκε με τον NOVA Launcher, και μπαίνει στην συσκευή σας ως πρόσθετος, χωρίς να διαγράφουμε τον Launcher της MUIU.
H λίστα με τις συσκευές που έχουν λάβει νέα ARΩMA ROM είναι οι παρακάτω.
Mi-4C (Libra) - RedMi Note 3 PRO (Kenzo) - RedMi Note 3 SE (Kate) - RedMi 3/PRO (Ido) - RedMi 3S (Land) - Mi-3W (Cancro)
Επιπλέον Νέα ARΩMA ROM πήρε το Mi-2S (Aries), και το Mi-5S (Capricorn) του οποίου η ROM είναι η 7.5.11 αλλά με το νέο Βελτιωμένο Script του AROMA Installer. -
Ευχαριστούμε όλη την ομάδα.
-
Καλησπέρα σας ενώ με την Xtrv 7.5.11 aroma δεν είχα πρόβλημα στην εγκατάσταση στο RN2 με τη 7.5.25 AROMA βγάζει συνέχεια σφάλμα αναφοράς για το pixel κάτι, και το τηλέφωνο παπαλα... Τελικά γύρισα στην προηγούμενη και όλα καλά.. Είχε και άλλος το ίδιο πρόβλημα?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
καταρχας πολλα μπράβο για αυτήν την υλοποίηση! Η rom είναι εξαιρετική και πραγματικά έχει βελτιωθεί κατά πάρα πολύ το stabilty. Από άποψη μπαταρίας πραγματικά δεν έχω να πω τιποτα! Μετά από πάρα πολύ καιρό το κινητό έβγαλε μια φουλ μέρα και ακόμα έχω 12% (από τις 6 το πρωί) με browsing, παιχνιδι, fb, δεδομένα, wifi και πολλές ώρες σε περιοχή με κακό σημα (το έχω δικαρτο οποτε η μπαταρία πέφτει ακόμα πιο γρήγορα).
3) google camera δεν είδα ποτέ. Πάντα έβγαζε την στοκ του miui.
Έκανα όλους τούς πιθανούς συνδιασμους για εγκατάσταση στους launcher όπως και στην rom, clean install σε τελική έκανα σε όλες τις προσπάθειες αλλά τίποτα δεν αλλάζε οπότε 7.5.11 και πάλι προς το παρόν
Επίσης στο τέλος έβγαζε σφάλμα εγκατάστασης στο twrp, έχω κράτησει την αναφορά ΣΤΟ RN2 για να την στείλω
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Περάστηκε η new άψογα όπως και η προηγούμενη με προσαρμοσμένη και χωρίς Factory Reset αυτή τη φορά. Να μην τα ξαναλέμε όλα τέλεια!!!
Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ στα παιδιά για το υπέροχο έργο τους!!!
Από το Mi-4c με το Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0