[XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
@kinezakias σε μερικές ίσως δεν σου επιτρέπει από ρυθμίσεις, εφαρμογές.
Ο καλύτερος τρόπος είναι με titanium backup -
-
για χαρα σε ολους.Εχω στη κατοχη μου εδω και μηνες το redmi 3 pro και πηρα την αποφαση να του περασω την δικια σας ρομ που λογω ασχετοσυνης και φοβου το ανεβαλα.Ομως χαρις στους αναλιτικωτατους οδηγους σας ολα πηγαν μια χαρα.Τωρα εχω την τελευταια aroma.To μονο που ειδα για αρχη ειναι οτι δεν συγχρονιζει το mi cloud.Περισσοτερα μολις δουλευτει λιγο.Τωρα μια βοηθεια γιατι απο βλακεια μου ηθελα να περασω το magis k για αλλαγη γιατι σε οσες συσκευες ειχα χρησιμοποιουσα το su και θελω να δοκιμασω και αυτο.Πρεπει να ξαναπερασω την ρομ? γιατι απ οτι ειδα δεν μπορω να το απεγκαταστησω αλλοιως.Υπαρχει αλλος τροπος?
-
IΣε Mi4s με προσαρμοσμενη εγκατάσταση της aroma και επιλογή κυρίως default επιλογών όλα δείχνουν μια χαρά. Συγχαρητήρια στους σεφ!
Φίλε μου παρατηρώ αυξημένη θερμοκρασία και μπαταρία σε χειρότερη απόδοση!
Ο/H wankel13 έγραψε:
-
Σε Mi4 χθες το βράδυ δεν κατάφερα να περάσω την aroma , κόλλησε στο 93% και συγκεκριμένα στην περιγραφή έγραφε installing Xposed. Πάτησα συνεχόμενα το power button , πήγε να bootarει , ξανακολλησε , ξανά συνεχόμενα το power button και μετά από ώρα ξαναφορτωσε μόνο του την xtrv και επανήλθε.
Υπάρχει καποιος που ολοκλήρωσε την εγκατάσταση επιτυχημένα την εγκατάσταση σε Mi 4 ;
Εγώ δεν το ξαναδοκίμασα. -
Ο/H Vasos έγραψε:
Σε Mi4 χθες το βράδυ δεν κατάφερα να περάσω την aroma , κόλλησε στο 93% και συγκεκριμένα στην περιγραφή έγραφε installing Xposed. Πάτησα συνεχόμενα το power button , πήγε να bootarει , ξανακολλησε , ξανά συνεχόμενα το power button και μετά από ώρα ξαναφορτωσε μόνο του την xtrv και επανήλθε.
Υπάρχει καποιος που ολοκλήρωσε την εγκατάσταση επιτυχημένα την εγκατάσταση σε Mi 4 ;
Εγώ δεν το ξαναδοκίμασα.
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Vasos έγραψε:
Εγώ δεν το ξαναδοκίμασα.
Αυτό θα ρωτούσα τώρα :Ο
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H loulis έγραψε:
Πρεπει να ξαναπερασω την ρομ? γιατι απ οτι ειδα δεν μπορω να το απεγκαταστησω αλλοιως.Υπαρχει αλλος τροπος?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0