[XTRV-7.5.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/05 22:24)
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Την έβαλα κι εγω, πάρα πολύ εύκολη διαδικασία και μπράβο παιδιά για τον κόπο που κάνετε !
Εχω ένα μικρό πρόβλημα και θα ήθελα την άποψή σας: το widget του καιρού μου φαίνεται (πάντα) άχρωμο για τα δικά μου γούστα και πάντα μετά την εγκ/ση νεας ρομ φλασάρω το beauty mod από mi-globe. Το ίδιο έκανα και σήμερα... αποτέλεσμα; μετά το reboot έβγαζε μήνυμα "η διαδικασία android κατερευσε, στείλτε αναφορά κλπ". Το τηλ. δεν φτάνει στο σημείο που βάζουμε το pin για να ανοίξει. Reboot στο recovery λοιπόν, ξαναφλάσαρα τη ρομ, όλα ok αλλά δεν τολμώ ξανά να φλασάρω το beauty mod.
Εχετε κάποιο σχόλιο-οδηγία περί αυτού; ευχαριστώ εκ των προτερων ! -
Ξανά περάστηκε για τρίτη φορά η 7.5.25 άρωμα με επιτυχία όπως και προηγούμενες και παρατηρώ ότι προσθέτετε όλο και κάτι καινούργιο.
Ευγε.
Redmi Note 3 Pro -
-
Ο/H vasiliki_g2425 έγραψε:
περαστηκε η ρομ σε ferrari.εαν σβήσω το αρχείο zip από το χώρο αποθήκευσης (γιατί δεν έχω πολύ χώρο) θα έχω πρόβλημα?
-
Ο/H tsakal0s79 έγραψε:
Ξανά περάστηκε για τρίτη φορά η 7.5.25 άρωμα με επιτυχία όπως και προηγούμενες και παρατηρώ ότι προσθέτετε όλο και κάτι καινούργιο.
Ευγε.
Redmi Note 3 Pro
-
@kyian το βασικό για εμένα είναι ότι πλέον μπορείς να μπεις στο άρωμα και να αλλάξεις ότι θέλεις χωρίς να ξανά κάνεις φλας την ρομ , τώρα το νόβα launcher που βάλανε εγώ προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ μαρεση ο μαμισιος και ότι άλλο λέει το mail.
Redmi Note 3 Pro -
Ο/H tsakal0s79 έγραψε:
@kyian το βασικό για εμένα είναι ότι πλέον μπορείς να μπεις στο άρωμα και να αλλάξεις ότι θέλεις χωρίς να ξανά κάνεις φλας την ρομ , τώρα το νόβα launcher που βάλανε εγώ προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ μαρεση ο μαμισιος και ότι άλλο λέει το mail.
Redmi Note 3 Pro
-
-
Καλησπέρα περάστηκε στο mi5 η καινούργια ρομ.Υπήρξε μια σύγχυση στην αρχή μέχρι να βρω και να βάλω σε μια σειρά τις εφαρμογές μου αλλά όλα καλά αρχίζω να συνηθίζω το καινούριο περιβάλλον.Υπαρχει ένα G αριστερά πάνω στην αρχική οθόνη το οποίο δεν δουλεύει πατώντας το πάει να ανοίξει αλλά κλείνει πάλι ξέρει κανείς τι είναι και πώς θα λειτουργήσει; Δεν δουλεύει πάλι ο αυτόματος φωτισμός.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@kinezakias
Θα πας Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες Εφαρμογές - Όλα θα βρεις ποια θέλεις και επιλογή Αναγκαστική διακοπή.
-
@georgekanapitsas
Ανέβασε μια φωτογραφία ή screenshot.
=============== Ιουν 1st 2017, 12:57am ===============
@kinezakias
Τα screenshot είναι από το Mi5 που το έχω με official beta global rom miui v8
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0