Στην σελίδα του δεν έχει κουμπί για ακύρωση της παραγγελίας? Αφού ακόμα δεν την έχει στείλει?
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
δεν έχω βρει κάτι τέτοιο εγώ & θεώρησα ότι θα τον πιέσω με τον τρόπο αυτό.
Ειδικά εάν & αλλά μνμ το paypal για τον συγκεκριμένο
Έχει ανοίξει νομίζω dispute με αυτό το μνμ που έστειλα μέσω paypal .
Αυτό σημαίνει εάν στείλει ότι γουστάρει δεν θα μπορώ να πάρω χρήματα πίσω & σε περίπτωση video ? -
To Paypal διαχειρίζεται και κερδίζει από OPM.
Others people money.
Σκοπός τους ειναι το κέρδος κι όχι η απονομη δικαιοσύνης.
Even dead i will fight. -
Η λύση με την τράπεζα είναι μπελαλίδικη πάντως. Έχει διαδικασία και συνήθως είναι υποχρεωτικό η κατάργηση της κάρτας και η έκδοση νέας για λόγους ασφαλείας όπως λένε....
-
Παιδια παρελαβε κανεις τελικα ??
Sent from my Le X821 using Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Red21 έγραψε:
@makis1024 Σε γενικες γραμμες εχεις δικιο αλλα οταν εχεις πληρωσει shipping με dhl εχουν περασει 15 μερες και δεν εχεις καν τρακ, ουτε σου απανταει ο πωλητης σε κανενα μυνημα σου να σου δωσει εξηγησεις........κανεις dispute και το κερδιζεις γιατι πολυ απλα θα επρεπε να εχεις παραλαβει!!!
Ανοίγουμε dispute όταν βρεθούμε σε πλήρη αδιέξοδο, όχι για ψύλλου πήδημα.
180 ημέρες μας καλύπτει η PayPal για dispute.
Επισης το dispute δεν το κανεις claim απευθειας περιμενεις μερικες μερες να δεις τι θα απαντησει αν απαντησει και μετα κανεις claim.........δεν μπορει να βγαλει τρακ εκεινη την στιγμη και να στο στειλει αν δωσει τρακ θα πρεπει να ειναι 15 μερες πριν......δεν ειναι χαζοι στο paypal!!!!
Τελος στην συγκεκριμενη περιπτωση οπως εχω ξαναγραψει επειδη βρωμαει πολυ δεν νομιζω να εισαι ο μονος με claim οποτε τα πραγματα θα ειναι πολυ τυπικα!!!
Αν εχει δηλαδη 60 claim απο πισω του ο συγκεκριμενος το βλεπω λιγο δυσκολο να απανταει αλλα ακομα και αν απανταει δεν νομιζω να μετραει η γνωμη του αλλα των πολλων!!!
Υ.Γ. Εμενα προσωπικα επειδη αναφερθηκε το paypal μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια μου εχει ξαναανοιξει claim που ειχα χασει.....εστειλα ολα τα στοιχεια που ελειπαν και εχασα το claim, το επανεξετασαν και στο τελος το κερδισα!!! -
Αν δεν πάνε ολα καλά με τις συναλλαγές με το συγκεκριμένο Κινέζο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πωλητή πρώτα μέσου PayPal και αν δεν σάς απαντήσει σέ 2-3 μέρες κάνετε τό dispute.Ετσι θυμάμαι ότι πάει η διαδικασία γιατί είχα κάνει παλιότερα σε 2 διαφορετικους πωλητες απο eBay που δεν είχα παραλάβει και μου επέστρεψε τα ποσά το PayPal
-
@gab Εξ οσων γνωριζω ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν γινεται να επικοινωνησεις μεσω paypal με πωλητη χωρις να ανοιξεις dispute!!!
Αν ξερει καποιος με σιγουρια κατι αλλο ας πει τον τροπο.......νομιζω ενδιαφερει πολλους!!! -
Αν καταλαβα καλα, παρηγγειλε Mi pad 3 απο Duangtop και παρελαβε καλωδιο USB? Mi pad 3 precio increíble - Página 4
Για δειτε και εσεις προ τελευταιο μηνυμα με Google translate. -
Προσωπικά δεν μου έχει ξανατυχει να μην μπορώ να επικοινωνήσω μέσω email- chat με τον πωλητή για να λύσω κάποια διαφορά .Του έχω στείλει αρκετά email απο την Πέμπτη & μετά αλλά στα @@@ του .
Είχα την εντύπωση ότι μπορώ να επικοινωνήσω με τον πωλητή μέσω paypal .Τέλος πάντων δεν πιστεύω πλέον ότι θα στείλει κάτι έτσι & αλλιώς γιατί έχει εξαφανιστεί.
Άρα θα βρεθεί τρόπος να μην χάσουμε τα χρήματα.
-
-
Ο/H Viper έγραψε:
Αν καταλαβα καλα, παρηγγειλε Mi pad 3 απο Duangtop και παρελαβε καλωδιο USB? Mi pad 3 precio increíble - Página 4
Για δειτε και εσεις προ τελευταιο μηνυμα με Google translate.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0