Αυτός τώρα πίνει την πίνα κολάντα του στην Βραζίλία.............άστον αυτόν!
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Ε να μην εχουμε και παραπονο. Αλλος πηρε ΝΟΚΙΑ, αλλος καλωδιο USB, στην ιδια σελιδα στο HTCMANIA γραφει για καλωδιο για iPad. Ποικιλια ο κινεζος, μην στειλει τα ιδια σε ολους...
-
Με το μαλακό φίλε Viper, υπάρχει κόσμος που πονάει..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Alex αυτή η σελίδα μύριζε απάτη από χιλιόμετρο...............όχι ότι δεν μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας.
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Με το μαλακό φίλε Viper, υπάρχει κόσμος που πονάει..
Εχω παραγγειλει και εγω φιλε μου. Και εγω ποναω και ελπιζω να ξεμπερδεψουμε γρηγορα με το Paypal.
Ξεραμε απο την αρχη οτι πολυ καλο για να ειναι αληθινο και οι πιο πολλοι παραγγειλαμε μπας και κατσει. Ε απο οτι φαινεται δεν εκατσε και παμε παρακατω. -
Έτσι είναι.
Πριν παραγγείλετε την επόμενη φορά, ψάξτε το καλά και ρωτήστε, ρωτήστε, ρωτήστε..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Με την Τράπεζα θα ξεμπερδευτείτε..........το paypal δεν βλέπω να σας δικαιώνει εύκολα.
-
O ισπανός στο φορουμ το συνεχίζει λέγοντας οτι έχει κάνει claim ήδη στο Paypal και ανησυχεί μη τον υποχρεώσουν
να επιστρέψει το καλώδιο που πήρε με αποτέλεσμα να χρεωθεί τα μεταφορικά...
Παντως αν άρχισαν από τώρα τα claim δεξιά και αριστερά πιστεύω πως το paypal θα αρχίσει τα refund με συνοπτικές διαδικασίες μετά από λίγο -
@nickkon Το χεις πιάσει το νόημα!!!
Αν γίνουν καμία 50αρια claim μαζεμενα.....ειναι πλεον αποδεδειγμενο οτι ειναι απατεωνας και δεν χρειαζεται να δει τιποτα αλλο το paypal.....
Εχει ξαναγίνει παρά πολλές φορές οπότε ας μην κάθεται να σκάει κανένα από τα παιδιά του φόρουμ!! -
Ο/H Red21 έγραψε:
@gab Εξ οσων γνωριζω ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν γινεται να επικοινωνησεις μεσω paypal με πωλητη χωρις να ανοιξεις dispute!!!
Αν ξερει καποιος με σιγουρια κατι αλλο ας πει τον τροπο.......νομιζω ενδιαφερει πολλους!!!
Στο gearbest μετά από δύο ticket που άνοιξα και πήρα κουκουρουκου απάντηση,μόνο μέσο μνμ απο το PayPal έβγαλα άκρη.
Χωρίς dispute!You may think you can fly - but you better not try -
-
Αυτός μάζεψε τα φραγκα, τα έστειλε στην τραπεζα του κι απο κει σε κάποια άλλη κτλ.
Το Paypal αν σας επιστρεψει χρηματα θα σας επιστρεψει δικά του χρηματα.
ΣΤην πραγματικότητα δλδ ο κινέζος θα έχει δαγκώσει το paypal.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0