Περίμενε. Δεν θα σου δώσει τίποτα το paypal αν βιαστείς.
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Δεν αρκεί το οτι 8 μέρες μετά τη πληρωμή εγώ δεν εχω τρακινγκ κι αυτός δεν έχει σάιτ?
-
Nope. Είναι πολύ νωρίς. Θα εκτεθείς!
-
Ο/H OMAN έγραψε:
Δεν αρκεί το οτι 8 μέρες μετά τη πληρωμή εγώ δεν εχω τρακινγκ κι αυτός δεν έχει σάιτ?
-
Μην το τρομοκρατείς το παλικάρι Ανέστη! Αλλά η αλήθεια αυτή είναι δυστυχώς!
-
Ειναι κάποιος όρος το ότι πρέπει να περάσει ένας μήνας χωρίς αποστολή για να πάρω πίσω τα λεφτά μου?
-
Εντάξει ξέρω οτι κάποιοι με την κίνηση να αγοράσουμε από το συγκεκριμένο κατάστημα εγκλοβιστήκαμε γιατί ενώ θα πρέπει να προβούμε στην αγορά από άλλο κατάστημα θα πρέπει να διαθέσουμε και άλλα τόσα € εφόσον τα προηγούμενα είναι στην ουσία δεσμευμένα.
Έχουμε όμως από το paypal 180 μέρες για να κινηθούμε και γνώμη μου είναι να μην κάνει κάποιος βιαστικές κινήσεις. -
όχι αλλά αυτό υποψιάζει το paypal ότι προσπαθείς να κάνεις εσυ λαδιά απένταντι στον πωλητή και μπορεί να σου μπλοκάρει τα χρήματα και τις συναλλαγές γενικά. Αυτό λέω. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα.
-
Ρωτάω γιατί δεν εχω ξανακάνει τέτοια διαδικασία εκτός AliExpress. Εκεί είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα.
-
το ίδιο είναι περίπου απλά το paypal είναι πιο...................λαλακία να στο πω έτσι από την άποψη ότι για το τίποτα μπορεί να σου μπλοκάρουν τα πάντα και 1 μήνα. Θέμα άσφάλειας εντός Ε.Ε. βλέπεις.
-
Ο/H zt654 έγραψε:
το ίδιο είναι περίπου απλά το paypal είναι πιο...................λαλακία να στο πω έτσι από την άποψη ότι για το τίποτα μπορεί να σου μπλοκάρουν τα πάντα και 1 μήνα. Θέμα άσφάλειας εντός Ε.Ε. βλέπεις.
Φίλε μου, περίμενε να παραλάβουν όσοι έχουν ήδη racking number, να πέσουν τα πρώτα dispute από αυτούς και μετά κάνεις κι εσύ. Λίγη υπομονή θέλει -
Οκ. Ευχαριστω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0