[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Ρε παιδιά σας το έχω πεί πολλές φορές, δεν έδωσε κανένας σημασία. Σιγά τον μεγαλέμπορα τον Ταιλανδό.
Drop shipping κάνει (έκανε) το παληκάρι, από κάποιον χορνδρέμπορα.. στην Σινγκαπούρη πιθανότατα.
Κάτι άλλο έχει συμβεί μεταξύ τους εκεί, γι' αυτό έχει πέσει και το site.
Δεν θα μάθουμε ποτέ το τι έγινε και ποιός "πούλησε" ποιόν, ο Ντουάγκης τον Κινέζο χονδρέμπορα ή το αντίθετο..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Οτι δηλαδη εστειλε κανονικα..;Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Οτι δηλαδή έστελνε κάποτε κανονικά και μετά τη διακοπή της συνεργασίας αποφάσισε πριν αποσυρθεί να βγάλει ένα καλό χαρτζιλίκι, θα 'λεγα εγώ...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Κάπου ενδιάμεσα εκεί βρισκεται και η αλήθεια νομίζω..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Display Spoiler Προτείνω στους διαχειριστές να καθιερωθεί κάθε έτος ένα βραβείο με ψηφοφορία που θα αναδεικνύει το "Τρολ της Χρονιάς"!!!!
Θεωρώ ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον!!! -
-
Είστε και οι δύο έτοιμοι για off topic alert.
=============== Μαι 26th 2017, 12:40pm ===============
Μπράβο Γιώργο..το μάζεψες..
-
Το site που πουλαγε φθηνα κινητα ... www.duangtop.com
βλεπω πλεον δεν υπαρχει..
βρηκα ενα βιντεο πριν 3 μερες ... εδω δειτε ...https://www.youtube.com/watch?v=sDMfyjiP3pY
πληρωσε xiaomi tablet και του στειλανε usb καλωδιο 180€ χαχα ξεπερασαν και του Ελληνες αυτοι
απατεωνες ... οπως ολα δειχνουν
εγω εχω ριξει παραγγελια για ενα mi5s και τωρα περιμενω να δω τι θα εχει μεσα το πακετο , καλωδια ; θηκες ; εχει φτασει ελλαδα το πακετο και απλα περιμενω να το παραλαβω, επειδη απο οτι καταλαβα δεν θα εχει κινητο μεσα, να τραβηξω Unboxing video να φαινονται τα στοιχεια μου και το tracking number ? θελει κατι αλλο για οταν χρειαστει να το στειλω στο Paypal ?
και μετα απο ποσους μηνες δινουν πισω τα λεφτα ; -
Περίμενε και θα βγάλει ο @demakhs οδηγό να συντονιστείτε όλοι που έχετε πέσει θύματα του εν λόγω καταστήματος.
-
180 days paypal protection.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0