Ναι αυτό ήταν το email που ήρθε . Το τυχεροί πως το εννοείς vrs5 ?? Σε σχέση με το email ή γενικώς με το duangtop ??
[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
-
Σκέπτομαι να μπω στην ομάδα σας 'Το κλάμα με τις χήρες του duang' ή να περιμένω λίγο να παραλάβει κάποιος;
Αυτό πάλι με την DHL;
Τι λένε οι ειδικοί; -
Αυτό με το DHL αρκετά δελεαστικό. Θα ισχύει όμως? Ιδού η απορία
-
Βρέθηκε η Ιφιγένεια που θα θυσιαστεί για εσάς. Το πατάω το κουμπί. Θα το πάρω με DHL και θα ανάψω και μια λαμπάδα
-
Οτι να ναι, δηλαδη.Θα πινουμε νερο στο ονομα του Euroglobal Μου φαινεται.
-
Αραγε συμφωνα με το email που εχουμε στην κατοχη μας αρκετοι απο εμας πιστευω θα κανει καποια κινηση υπερ μας το paypal οσο αφορα την πιθανη χρεωση του τελωνειου με την dhl;
-
Έστειλα mail στον duangη (ώρα 16:00 Ελλάδας), με ερώτηση "τάχα μου", για δοκιμή των αντανακλαστικών του.
Μου απάντησε σε 20 λεπτά! -
Δηλαδή μου λέτε ότι θα σας αποζημιώσει 100 ευρώ εκτελωνιστικά τον καθένα; Α καλά!
-
-
"12disforall" Παιδες Νεα υποτιμηση.. Να πω την αληθεια εγραψα και 15disforall και μου εγραψε this coupon is not valid yet... Σαν να μου λεει .. περιμενε λιγο ακομα θα γινει και αυτό..Εχω την εξης προταση.. Εμεις που παραγγείλαμε απο τον duang και θα παραγγείλουμε (γιατι οτι και να πουμε η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια..) ετσι και παει κατι στραβα και φαμε τελωνειο και δεν παρουμε τα φραγκα πισω, να κλεισουμε ενα μαγαζι για ένα 24ωρο και να κλαψουμε την μοιρα μας ολοι μαζι..
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Δηλαδή μου λέτε ότι θα σας αποζημιώσει 100 ευρώ εκτελωνιστικά τον καθένα; Α καλά!
Κάνουμε τους ήρωες για να γλιτώνετε-γελάτε οι πιο έξυπνοι...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0