1 ΕΡΩΤΗΣΗ ROM Ιουν 1st 2017, 12:12am Καλησπερα παρελαβα πριν κατι μερες το mi 5s και μου ηρθε με global stable miui 8 8.0.3.0 Θα μου προτεινατε να παραμεινω σε αυτην????????
2 Ιουν 1st 2017, 8:35am Καλύτερα να ανεβάσεις μία φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
3 Ιουν 1st 2017, 2:29pm Επειδη αυτην την στιγμη δεν εχω το κινητο η miui version ειναι miui global 8.0 8.0.3.0 (MAGMIDI)
4 Ιουν 1st 2017, 4:20pm Αυτή αν θυμάμαι καλά, δεν έχει ελληνικά, σωστά; Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
6 Ιουν 1st 2017, 4:42pm Όχι, είναι Global Rom πρέπει να έχει και άλλες γλώσσες. Απλά δεν έχει ελληνικά. Καλύτερα όμως όταν μπορέσεις ανέβασε μια φωτο από τις Ρυθμίσεις =>Σχετικά με το τηλέφωνο. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!