Παιδιά καλησπέρα. Φοράω την thunder stable tou gkalen v 8.0.1.0 Android 5.1.1. Κάνω factory reset η περνάω απλά από πάνω. Υπόψη έχω το κενζο. Ευχαριστώ
[Ενημέρωση 10/10/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H 8@nos έγραψε:
Μπες TWRP και επιλέγεις Wipe ==> Advanced Wipe ==> τικάρεις τα Dalvik/ART cache, Data, Cache ==> swipe to wipe και μετά κάνεις Install τη rom
Επιτέλους έστρωσε το κινητό με την καινούρια developer. Δεν την πάλευα με την stable. -
@nkatech Πας με factory reset γιατί έχεις μείνει πολύ πίσω σε αναβαθμίσειςWinners find a way, losers find an excuse
-
Οκ σε ευχαριστώ. Ναι η αλήθεια είναι ότι βολεύτηκα με αυτήν. Από ότι θυμάμαι υπήρχε και μια άλλη διαδικασία για το κενζο για να πας από lollipop σε marshmallow. Εδω απλώς factory reset και περνάω από πάνω σωστά?
-
@nkatech γενικά επειδή πας από LL σε Marshmallow, καλό θα είναι να βάλεις πρώτα μια από τις τελευταίες fastboot rom (κατα προτίμηση dev) αλλά σιγουρέψου ότι έχεις ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα bootloader γιατί μάλλον θα σου κλειδώσει. Ωστόσο μπορεί και με ένα απλό FR να μην έχεις πρόβλημα. Εγώ π.χ. έκανα τη μετάβαση απλά με FR χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που ήθελαν τη διαδικασία που περιγράφω στην αρχήWinners find a way, losers find an excuse
-
Καλώς κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σου
-
Ο/H kritikosg3org3 έγραψε:
Ο/H tasarasch έγραψε:
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
τι εβαλες κιάλαξε το modem 8.5.2?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τωρα βλεπω με την ενημερωση για πρωτη φορα απο εκει π η μπαταρια κατεβηκε στο 59 μετα απο 1-2 ωρες που τ αφησα πηγε μονο του στο 79%.... τα εφτυσε?? -
Ο/H ChiLongQua έγραψε:
Σε ευχαριστώ Θάνο!
Επιτέλους έστρωσε το κινητό με την καινούρια developer. Δεν την πάλευα με την stable.
Open-source is the future -
Καλησπέρα στην παρέα
Μια ερώτηση παρακαλώ ώστε να μην κάνω καμία γκάφα !!!
Έχω περάσει την XTRV 7.8.24 Greek και ήθελα να δοκιμάσω την XTRV + Arωma .... Θα πρέπει να κάνω factory reset ? -
Δεν χρειάζεται. Ουσιαστικά είναι η ίδια rom, απλά θα την δεις με τον arΩma installer.
Ελπίζω τα στοιχεία που έδωσες να είναι σωστά, γιατί την ερώτηση την κάνεις στο νήμα για τις stable roms και αν έχεις τέτοια, χρειάζεται το factory reset. -
Ουπς....ναι εχεις δικιο
Εχω ξεφυγει λεμε .....χαχαχαχα
Ειμαι οντως σε λαθος νημα
Αλλα η βοηθεια σου πολυτιμη γιατι απαντησες στο ερωτημα μου ..... Thanks -
xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.2.0
xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.5.0
ποια απο τις 2 προτεινετε? εχω βαλει την 8,5,5,0 γτ στην τελευταια dev ειχα θεμα με το bluetooth, εχανε τον ηχο κ αποσυνδεοταν...τωρα εστρωσε..
αλλα βλεπω οτι γενικοτερα δεν λειτουργει σωστα η stable.. πχ στην εφαρμογη "ασφαλεια" οταν επιλεγω "λιστα φραγων" , μου γραφει οτι η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη στο κινητο.. κ κτ αλλα τετοια χαζα γενικοτερα.. υποψιν πως εχει γινει πεντακαθαρη εγκατασταση της ρομ μεσω format data.....