Καλησπέρα στο φόρουμ. Είμαι κάτοχος του Note 4X με ΜΤΚ εδώ και λίγες μέρες. Ένα πρόβλημα που μου έχει κάνει 3 φορές σε μία εβδομάδα είναι ότι ενώ καλώ/καλούν, απαντάω κανονικά αλλά δεν ακούω ούτε με ακούν. Τερματίζω την κλήση, ξανακαλώ, απαντάει ο άλλος, τίποτα πάλι.Μόλις κάνω reboot μετά δουλεύει κανονικά. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον?
Πρόβλημα με εισερχόμενες-εξερχόμενες
-
-
Ανέβασε ένα screenshot απο τις Ρυθμίσεις -> "σχετικά με το τηλέφωνο" για να δούμε αρχικά τη rom του και ποιό ακριβώς κινητό έχεις.
-
-
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το VoLTE από τις ρυθμίσεις της SIM
-
Το είχα κάνει ήδη από την πρώτη φορά που μου το κάνε αλλά τίποτα
-
Γενικά πάντως με την 8.1.2.0 που έχεις ακούγονται πολλά προβλήματα
-
Πάντως δε βλέπω να μου βγάζει ενημέρωση για update
-
Καλησπέρα παιδιά, και σε εμένα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σήμερα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα πολλαπλές φορές όταν έκανα και δεχομουν κλήσεις, διορθώθηκε αφού έκανα restart τη συσκευή αλλά δεν πραγματοποίησα αρκετές κλήσεις για να επιβεβαιώσω αν όντως διορθώθηκε τελείως ή όχι, το κινητό είναι καινούργιο 1,5 μήνα και είναι το redmi note 4x με τον mediatek και την MIUI 8.1.7.0 Global. Αν το διόρθωσε κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Athanasios, Avramidis
Accounting with Finance - Student
Deree - The American College of Greece
School of Business
e-mail: [email protected] -
-
Την τελευταία rom έχει και το παλικάρι που έκανε την ανάρτηση και σε αυτόν εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα όποτε δεν είναι θέμα της έκδοσης.Athanasios, Avramidis
Accounting with Finance - Student
Deree - The American College of Greece
School of Business
e-mail: [email protected] -
Κάπου είχα διαβάσει δεν θυμάμαι όμως που, πως ίσως αυτό να προκαλείται από θήκες που καλύπτουν το noise cancellation microphone στο εμπρόσθιο μέρος του τηλεφώνου δίπλα από την θύρα υπέρυθρων.
Αν χρησιμοποιείς θήκη αφαίρεσε την κάνε restart και δοκίμασε το για μερικες μέρες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0