[XTRV-7.6.8/10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 22:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτήσω γιατι δεν εχω σωστό σημα και 4g μετα την εγκατάσταση 7.6.10 σε Rebmi note 3 pro kenzo ;
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
Ο/H tasarasch έγραψε:
Ο/H tasarasch έγραψε:
σε redmi note 2 prime πως παει την εχει δοκιμασει κανεις? ειμαι στην 6.11.3 gtv. πρεπει να περασω απο καποια αλλη για να φτασω εδω? χρειαζεται και wipe data?
κανενας???
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
-
@tasarasch
Αν έχεις βάλει xtrv μπορείς να φλασαρεις μόνο με wipe cache και dalvik ..
Αν έχεις την παλιά gtv θα πρέπει να προχωρήσεις σε έγκατασταση με factory reset -
Ο/H gkalen έγραψε:
@tasarasch
Αν έχεις βάλει xtrv μπορείς να φλασαρεις μόνο με wipe cache και dalvik ..
Αν έχεις την παλιά gtv θα πρέπει να προχωρήσεις σε έγκατασταση με factory reset
-
-
-
@tasarasch
Μόλις μπεις στην επιλογή wipe .. έχει ένα πάρα πολύ όμορφο κουμπάκι που το σέρνεις δεξιά και γράφει , swipe to factory reset ... αυτό είναι ότι πρέπει , εύκολα , γρήγορα και κατανοητά .. -
Ρε σεις έχω μπερδευτεί... Τι διαφορά έχει το factory reset από την manual επιλογή advance wipe -> wipe dalvik cache/cahe και data;;;;!
Κι επίσης, σε όλες τις αναβαθμίσεις μέχρι τώρα, δεν έκανα ποτέ back up, γιατί να κάνω τώρα; Τι κινδυνεύω να χάσω αν δεν το κάνω;;
Κάποιος να μας ξεμπερδέψει παρακαλώ.
Ευχαριστώ! -
Στο πρώτο,δεν έχει καμία διαφορά είναι ακριβώς το ίδιο.
Στο δεύτερο τώρα,το σημαντικότερο είναι ότι αν κάτι δεν πάει καλά στην εγκατάσταση θα έχεις έτοιμο το restore!You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0