Camera redmi Pro
-
-
Κάποια ρύθμιση που έχεις επιλέξει είναι, αλλά δεν θυμάμαι ποια
-
Settings, restore default settings και βλέπεις.
-
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση αλλά το έχω κάνει restore default settings και δεν έγινε τίποτα.
-
Αυτό συνήθως εμφανίζεται σε omega με unofficial rom. Εσύ τι rom έχεις; Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε;
-
Ορίστε
-
Ναι, τελικά έχεις unofficial μαϊμουδορόμ.
Αν την αλλάξεις και βάλεις την ελληνική, δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα.
Βασικά δεν θα έχεις κανένα από τα προβλήματα που ενδέχεται να σου δημιουργήσει δυνητικά η συγκεκριμένη ROM
1. Παίρνεις backup
2. Βάζεις drivers στο PC => Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
2. Κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader => Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
3. Φλασάρεις μια επίσημη China Developer με το SP Flash Tool => Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
4. Ξεκλειδώνεις => Ξεκλείδωμα του Bootloader.
5. Περνάς την ελληνική και είσαι αστέρι! => Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
-
-
Αυτά ακριβώς είναι τα βήματα φίλε μου! Ξεκίνησε ένα βήμα τη φορά και εδώ είμαστε.
-
2. Κάνεις αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader => Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μου λες αλλα δεν πρεπει να εχω βαλει μια official developer rom και μετα να κανω αυτο το βημα? -
Η αίτηση είναι ανεξάρτητη. Αυτό θα το κάνεις πριν ξεκλειδώσεις.
-
Στην τελικη πρεπει να φλασαρω 2 φορες το τηλεφωνο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα