Γειά σας χιαομίστας.
Η σύζηγος έχει το MI4c με android 5.1.1 kai miui.gr GTV 6.8.11 |Developer.
Μπορώ να τις βάλω την AROMA ή θα το μπρικάρο.
Επίσης πιστέυετε ότι αξίζει τον κόπο και το ρίσκο για ένα τηλέφωνο 2 ετών;
Είτε ARΩMA βάλεις είτε XTRV απλή βάλεις το ίδιο είναι.
Γνώμη μου είναι να πάρεις ένα Πλήρες Backup από το TWRP Recovery και να κάνεις την αναβάθμιση με όποια από τις 2 ROM θέλεις.
Επειδή όμως αλλάζει και η Version του Android, καλό είναι να έχει προηγηθεί ένα Factory Reset πριν από την αναβάθμιση, λαμβάνοντας υπόψιν πως θα πρέπει να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή.
Θα είναι όλα οκ.
=============== Αυγ 29th 2017, 7:51pm ===============
Χμμ...κάτι πήγε λάθος μάλλον. Ενώ μου έβγαλε μήνυμα ότι όλα πήγαν καλά και ότι εγκαταστάθηκε η αρωμα...μετά το reboot που ζητήθηκε....δεν άναψε ακόμη. Έχει κολήσει στο mi logo και δεν κάνει τίποτα. Είναι κάνα δεκάλεπτο έτσι.
Σας γράφω τι έκανα για να καταλάβετε καλύτερα.
-Πέρασα το TWRP 3.1 twrp_libra-5_3.1.0-0_miui-hellas (έγραφε κάτι για android 5 και για android 7) Εγώ πέρασα για το 5.
-Μετά έκανα factory reset
-Και μετά εγκατάσταση του αρώματος.
Στο τέλος μου ζήτησε καθαρισμό cache και τον έκανα.
Να το κάνω λες?
Αν σου λεει κάτι μπορώ να μπω κανονικά σε twrp recovery καθώς και σε fastboot. Μάλιστα ξαναέκανα install του aromatos αυτή τη φορά επιλέγοντας την τυπική εγκατάσταση αλλά και πάλι δεν λεει να ανοιξει.
Δηλ πάτησα επανεκινηση στο τέλος της εγκατάστασης....εβγαλε το λόγκο και μετά τίποτα. Έσβησε. Πατάω το power , ξαναδείχνει λόγκο και ξανά μανά.
Όχι, αυτό είναι άλλο, συνήθως όταν πέφτει σε bootloop έχει κλειδώσει ο bootloader, για κάνε έναν έλεγχο του bootloader, αν όντως κλείδωσε τρέχεις το unlock tool α ξεκλειδώσεις ξανά
=============== Αυγ 29th 2017, 9:39pm ===============
EDIT:
To ξεκλείδωσα μόλις και μου ζητήθηκε από το unlock tool να κάνω reboot. Το πάτησα και πάλι έχει μείνει έτσι (με το logo)
Ξαναπάω twrp και ξανακάνω εγκατάσταση του αρώματος, σωστά?
Λογικά θα μαι εντάξει...