Φτιάξε παράλληλα και ένα account και κάνε αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader. => Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Πρόβλημα με ακουστικα
-
-
ξεχασα να σου πω ότι όταν πατάω πάνω στην έκδοση γράφει you are already developer....,
-
Οκ σε όλες τις εκδόσεις το κάνει αυτό. Θα σου χρειαστεί για να ενεργοποιήσεις το USB debugging. Προχώρα ένα βήμα τη φορά όπως σου είπα και επανέρχεσαι με αποτέλεσμα.
-
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον πιο πάνω φίλο.
Χρησιμοποίησα ακουστικά για να ακούσω εναν ιντερνετικό σταθμό. Βγάζοντας τα, έχει παραμείνει το σηματάκι των ακουστικών πάνω στην οθόνη, ενώ δεν έχω συνδεδεμένο τίποτα. Δε μπορούσα να μιλήσω στο τηλέφωνο χωρίς
ακουστικά...θεωρεί ότι ειναι συνδεδεμένα
Δοκίμασα επανεκκινήσεις, έκανα update τη ROM (είχα την ελληνική XTRV 6.12.29 έβαλα την 7.1.5 ), στην προσπάθεια μου να βάλω ακόμα πιο καινούρια ROM το brickara. Τελικά το έκανα unbrick έβαλα την Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot , το σήμα των ακουστικών εκεί , τα βλέπει συνδεδεμένα...ότι ROM και να δοκίμασα ...
Καμία ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω; -
Μάλλον έχει κολλήσει κάποιο βύσμα ή κάποιο σκουπιδάκι μέσα στην υποδοχή και θεωρεί ότι έχει ακουστικά...δοκίμασε να καθαρίσεις την υποδοχή
-
Είχες απόλυτο δίκιο !!!Τζάμπα άλλαζα ROM και παιδευόμουν....
Χρησιμοποίησα ένα ηλεκτρικό σκουπάκι και ένα συνδετηράκι(χωρίς να πιέσω ιδιαίτερα) και δούλεψε !!Τέλεια ,ευχαριστώ και πάλι!!
Μια τελευταία ερώτηση μιας και δε ξέρω πολλά αλλά μέσω διαβάσματος στο φορουμ κάνω ότι μπορώ. Μπορώ τώρα από Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot που έβαλα μετά το Unbrick να βάλω μια ROM που να κάνει updates μόνη της; Και ποιον οδηγό χρησιμοποιώ; Σας να περνάω ROM για πρώτη φόρά;
Σας ευχαριστώ και πάλι!!! -
-
Απλα να αναφέρω ότι μουντο εχει κανει κ εμενα μια δυο φορες. Έφτιαξε και τις δυο με το να βαλω βγαλω τα ακουστικά καπως αποτομα. Καποιο βυσμα κολλαει λογικα. Δν το εχει ξανακάνει πάντως
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
-
Ο/H Nikos Stamatiou έγραψε:
γεια σας παιδιά δεν ξέρω που πρεπει να ρωτησω... Είμαι καινούργιος κ έχω το xiaomi redmi 4 και έχω το εξής πρόβλημα... Μόλις βάζω τ ακουστικά να ακούσω μουσική ακούγεται ταυτόχρονα και απο το ηχείο... Άλλαξαν ακουστικά και παλι το ίδιο.... Τι πρέπει να κάνω?? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Από τα πολλά που είχα σπίτι μου βρήκα ένα ξεχασμένο τις microsoft που δούλεψε και σου βάζω την φωτογραφία να δεις πως είναι....
-
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?
=============== Οκτ 6th 2017, 7:41am ===============
Ο/H Nikos Stamatiou έγραψε:
γεια σας παιδιά δεν ξέρω που πρεπει να ρωτησω... Είμαι καινούργιος κ έχω το xiaomi redmi 4 και έχω το εξής πρόβλημα... Μόλις βάζω τ ακουστικά να ακούσω μουσική ακούγεται ταυτόχρονα και απο το ηχείο... Άλλαξαν ακουστικά και παλι το ίδιο.... Τι πρέπει να κάνω?? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Καλό θα είναι να γίνονται σε σχετικά-αντίστοιχα θέματα και όχι OFF TOPIC, επίσης πολλαπλά ποστ σε διαφορετικά θέματα για την ίδια ερώτηση θεωρούνται spam και απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ συν, ότι στο τέλος μόνο σύγχηση θα δημιουργήσουν σε όσους θελήσουν να σε βοηθήσουν αλλά και σε εσένα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα